Povezane vesti
"Moj život se raspao. Ljudi, nemojte da me mučite": Vlasnik poljskog autobusa smrti o detaljima nesreće
Telegraf 08.08.2022
Kako je dosad ustanovljeno u istrazi, na kolovozu uopšte nema tragova kočenja, što ukazuje na to da je vozač najverovatnije zaspao. Nakon nesreće poljskog autobusa koji je prevozio hodočasnike u Međugorje i koji je u subotu sleteo sa autoputa prema… »
"Moj život se raspao, ljudi, nemojte da me mučite": Vlasnik poljskog autobusa smrti progovorio o detaljima nesreće, ali na…
Blic 07.08.2022
Nakon nesreće poljskog autobusa koji je prevozio hodočasnike u Međugorje i koji je u subotu u 5.40 sati sleteo sa autoputa prema Zagrebu, između Brezničkog Huma i Komina, najteže je u nedelju bilo stanje dvoje pacijenata u varaždinskoj bolnici… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 2 satajoš 74 povezane
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 4 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija o slučaju nadstrešnica: Vučićeva bliska saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Nova pre 11 satijoš 8 povezanih
Devojka (24) poginula u jezivom požaru u Turskoj: Otac stigao na planinu, pa završio u bolnici zbog tuge!
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih