Povezane vesti
"Moj život se raspao. Ljudi, nemojte da me mučite": Vlasnik poljskog autobusa smrti o detaljima nesreće
Telegraf 08.08.2022
Kako je dosad ustanovljeno u istrazi, na kolovozu uopšte nema tragova kočenja, što ukazuje na to da je vozač najverovatnije zaspao. Nakon nesreće poljskog autobusa koji je prevozio hodočasnike u Međugorje i koji je u subotu sleteo sa autoputa prema… »
"Moj život se raspao, ljudi, nemojte da me mučite": Vlasnik poljskog autobusa smrti progovorio o detaljima nesreće, ali na…
Blic 07.08.2022
Nakon nesreće poljskog autobusa koji je prevozio hodočasnike u Međugorje i koji je u subotu u 5.40 sati sleteo sa autoputa prema Zagrebu, između Brezničkog Huma i Komina, najteže je u nedelju bilo stanje dvoje pacijenata u varaždinskoj bolnici. Stanje… »
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Beta pre 6 minutajoš 38 povezanih
UŽIVO RAT U UKRAJINI: Najmanje 14 osoba poginulo, gotovo 60 povređeno u ruskom napadu na Kijev
Euronews pre 21 minutajoš 32 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 31 minutajoš 33 povezane
Jirgen Klop oštro odgovorio Infantinu zbog odluke o Balogunu: "Dva čoveka koja se ne razumeju u fudbal..."
Telegraf pre 11 minutajoš 51 povezana