Povezane vesti

Vulin u Trebinju: "MUP Srbije uvek tu za građane Srpske" (video)

Srbija danas 08.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin stigao je u Trebinje i uputio se ka mjestu požara u Bijeloj gori gdje su na gašenju angažovana dva helikoptera MUP-a Srbije. Vulin je rekao da su helikopteri upućeni po naređenju predsednika… »

Vulin u Trebinju: MUP Srbije uvek tu za građane Srpske

Dnevnik 08.08.2022
TREBINjE: Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin došao je u Trebinje gde će obići helikoptere MUP-a Srbije koji su angažovani na gašenju požara na Bijeloj gori. Ministar je istakao da su helikopteri upućeni po naređenju predsednika… »

MUP u akciji: Ugašen požar kod Preševa, kod Novog Pazara pod kontrolom, dva helikoptera gase kod Trebinja

B92 08.08.2022
Noćas u 3 sata ugašen požar koji je u 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50 hektara, Pod kontrolu je stavljen i požar u blizini mesta Pavlje kod Novog Pazara kojim je zahvaćeno oko… »

MUP: Požar kod Novog Pazara pod kontrolom, nema povređenih

Novi magazin 08.08.2022
Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je požar u mestu Pavlje kod Novog Pazara pod kontrolom i da se trenutno vrši dogašivanje panjeva. Vatra je juče zahvatila oko 40 hektara trave i niskog rastinja a gasi je 30 vatrogasaca sa 14… »

Ugašen požar kod Preševa, kod Novog Pazara stavljen pod kontrolu, dva helikoptera MUP Srbija gase kod Trebinja

Danas 08.08.2022
Noćas u 3 sata ugašen požar koji je u 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50 hektara, a pod kontrolu je stavljen i… »

Lokalizovan požar kod Novog Pazara

RTS 08.08.2022
Požar u selu Pavlje kod Novog Pazara tokom noći je lokalizovan. Vatrogasci su uspeli da se izbore sa jakim vetrom i vatrenom stihijom koja je zahvatila 40 hektara niskog rastinja i pretila da se proširi na susedna sela. Požar je stavljen pod kontrolu… »

VIDEO: Helikopteri iz Srbije gase požar kod Trebinja, LSV pita što nisu bili angažovani u Vršcu

Radio 021 08.08.2022
Dva helikoptera MUP-a Srbije sa posadama poslata su u Republiku Srpsku da bi pomogla u gašenju požara koji se prostire na potezu Skoči grm-Bare-Djevojačke grede, kod Trebinja. Ovi helikopteri su poslati po naređenju predsednika Aleksandra Vučića… »

MUP: Požar u Opštini Preševo u potpunosti ugašen

RTV 08.08.2022
BEOGRAD - Požar koji je u petak 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50 hektara, likvidiran je noćas u 3 sata. Brzom… »

Požar kod Novog Pazara stavljen pod kontrolu

RTV 08.08.2022
NOVI PAZAR - Brzom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, požar koji je juče popodne izbio u mestu Pavlje, kod Novog Pazara, a kojim je zahvaćeno oko 40 hektara trave i niskog rastinja, stavljen je… »

Ugašen veliki požar kod Preševa

N1 Info 08.08.2022
Noćas oko 3 sata ugašen je požar koji je u petak 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50 hektara, saopštio je MUP… »

Ugašen požar kod Preševa

RTS 08.08.2022
Požar koji je u petak 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50 hektara, ugašen je noćas u 3 sata, saopštio je MUP. MUP je… »

MUP: Požar kod Novog Pazara pod kontrolom, u toku dogašavanje

Euronews 08.08.2022
Brzom intervencijom pripadnika Sektora za vanredne situacije MUP-a, požar koji je u nedelju popodne izbio u mestu Pavlje, kod Novog Pazara, a kojim je zahvaćeno oko 40 hektara trave i niskog rastinja, stavljen je pod kontrolu i trenutno se vrši… »

Ugašen požar u Preševu, vatra zahvatila 50 hektara

Euronews 08.08.2022
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je noćas u 3 sata ugašen požar koji je u petak, 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena… »

Uspeh srpskih vatrogasaca: Požari kod Preševa i Novog Pazara posle teške borbe stavljeni pod kontrolu

Telegraf 08.08.2022
Nije bilo povređenih osoba niti ugroženih objekata. Požar koji je u petak 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50… »

Ugašen požar kod Preševa: Vatra zahvatila borovu šumu na površini oko 50 hektara

Večernje novosti 08.08.2022
POŽAR koji je u petak 5. avgusta izbio na području opštine Preševo, između sela Rajince, Crnotince, Gornja Šušaja, Golemo Brdo, u kome je bila zahvaćena borova šuma na površini oko 50 hektara, ugašen je noćas u tri sata. Foto: Tanjug Brzom… »

Požar kod Novog Pazara stavljen pod kontrolu

Blic 07.08.2022
Vatrogasne jedinice novopazarske policije, uz pomoć koja je pristigla iz Tutina, stavile su pod kontrolu požar u selu Pavlje, koje se nalazi na putu prema Sjenici, potvrđeno je RTS-u iz Vatrogasne stanice u Novom Pazaru. Vatrogasci su oko 19 časova… »

Požar kod Novog Pazara se širi: Vetar raspiruje vatru ka obližnjem selu, vatrogasci pokušavaju da obuzdaju plamen

Blic 07.08.2022
Danas oko 15 časova došlo je do požara u novopazarskom selu Pavlje, gde je vatra zahvatila nisko rastinje, a potom i šumu. Prema rečima meštana, izgorele su nenaseljene stare kućice, a vatra je pretila da se proširi na obližnje naselje… »

Vesti dana »