Повезане вести
(Фото) након што се вратио из шепка чупа за косу рођену мајку: Дејан шчепао Биљану Драгојевић за реп
Блиц 08.08.2022
Победник "Задруге" Дејан Драгојевић, ког је супруга Далила преварила у ријалитију, искористио је њено одсуство и посетио Горњи Шепак са својим оцем Гораном, у ком је живео са старлетом пре развода. Након што је узео аутомобил о… »
Проговорила о дечку и признала да се покајала због бившег! Далила отворила душу - "Мој отац никад неће прежалити Дејана"
Мондо 08.08.2022
Далила Драгојевић је и даље у Црној Гори, а за то време је њен бивши муж Дејан био у Шепку, спекулише се о помирењу Филипа Цара и Маје Маринковић, њеном новом дечку... Далила Драгојевић је и даље у Црној Гори, а за то време… »
"Дејан ми је дао богат поклон, није хтео да узме ништа од ствари": Хусо открио детаље посете Драгојевића, бивши задругар имао…
Блиц 07.08.2022
Горан Драгојевић и Дејан Драгојевић дошли у Горњи Шепак у којем је Дејан живео са бившом супругом Далилом, како би довели пса Тедија. Том приликом Далилин отац, Хусо Мујић, разговарао је са Драгојевићем, а открио је како је… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 1 сатјош 25 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 22 минутајош 19 повезаних
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 1 сатјош 17 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних