Povezane vesti

(Foto) nakon što se vratio iz šepka čupa za kosu rođenu majku: Dejan ščepao Biljanu Dragojević za rep

(Foto) nakon što se vratio iz šepka čupa za kosu rođenu majku: Dejan ščepao Biljanu Dragojević za rep

Blic 08.08.2022
Pobednik "Zadruge" Dejan Dragojević, kog je supruga Dalila prevarila u rijalitiju, iskoristio je njeno odsustvo i posetio Gornji Šepak sa svojim ocem Goranom, u kom je živeo sa starletom pre razvoda. Nakon što je uzeo automobil o kome se dosta puta… »
Progovorila o dečku i priznala da se pokajala zbog bivšeg! Dalila otvorila dušu - "Moj otac nikad neće prežaliti Dejana"

Progovorila o dečku i priznala da se pokajala zbog bivšeg! Dalila otvorila dušu - "Moj otac nikad neće prežaliti Dejana"

Mondo 08.08.2022
Dalila Dragojević je i dalje u Crnoj Gori, a za to vreme je njen bivši muž Dejan bio u Šepku, spekuliše se o pomirenju Filipa Cara i Maje Marinković, njenom novom dečku... Dalila Dragojević je i dalje u Crnoj Gori, a za to vreme je njen bivši… »
"Dejan mi je dao bogat poklon, nije hteo da uzme ništa od stvari": Huso otkrio detalje posete Dragojevića, bivši zadrugar…

"Dejan mi je dao bogat poklon, nije hteo da uzme ništa od stvari": Huso otkrio detalje posete Dragojevića, bivši zadrugar…

Blic 07.08.2022
Goran Dragojević i Dejan Dragojević došli u Gornji Šepak u kojem je Dejan živeo sa bivšom suprugom Dalilom, kako bi doveli psa Tedija. Tom prilikom Dalilin otac, Huso Mujić, razgovarao je sa Dragojevićem, a otkrio je kako je protekao njihov… »

Vesti dana »