Povezane vesti

Hitno potrebni davaoci krvi

Politika 08.08.2022
Iako je situacija nešto bolja nego prethodne nedelje, i dalje su hitno potrebni davaoci A pozitivne i nulte pozitivne, kao i sve negativne krvne grupe. Prethodne nedelje krv je dalo 1.500 davalaca, ali je potrebno nekoliko nedelja sa većim brojem… »

Hitno potrebni davaoci A+, O+ i svih negativnih krvnih grupa

Euronews 08.08.2022
Iako je situacija nešto bolja nego prethodne nedelje, i dalje su hitno potrebni davaoci A+ i O+ i sve negativne krvne grupe. Prethodne nedelje krv je dalo 1.500 davalaca, ali je potrebno nekoliko nedelja sa većim brojem davalaca da bi se situacija… »

Crveni alarm u Institutu za transfuziju krvi: Hitno potrebni davaoci dve krvne grupe

Telegraf 08.08.2022
Davanje krvi je moguće od 9 časova. Iako je situacija nešto bolja nego prethodne nedelje, i dalje su hitno potrebni davaoci A+ i O+ i sve negativne krvne grupe, prenosi Tanjug. Prethodne nedelje krv je dalo 1.500 davalaca, ali je potrebno nekoliko… »

Institut za transfuziju: Najviše nedostaju A+, O+ i sve negativne krvne grupe

N1 Info 08.08.2022
Rezerve krvi su smanjene, kako zbog godišnjih odmora, tako i zbog visokih temperatura. Ipak, situacija je nešto bolja nego prethodne nedelje, zahvaljujući davaocima koji su se odazvali apelima. I dalje su, međutim, hitno potrebne A+, O+ i sve… »

I dalje potrebni davaoci A+ i O+ krvne grupe, gde se sve može dati krv

RTS 08.08.2022
Rezerve krvi su smanjene kako zbog godišnjih odmora, tako i zbog visokih temperatura. Ipak, situacija je nešto bolja nego prethodne nedelje, zahvaljujući davaocima koji su se odazvali apelima. I dalje su, međutim, hitno potrebne A+, O+ i sve negativne… »

Vesti dana »