Povezane vesti

Požar na Hvaru lokalizovan, vatrena noć u crikvenici! Vatrogasci: Situacija na terenu od jutros bolja

Kurir 08.08.2022
Nakon 18 sati borbe sa vatrenom stihijom, u ponedeljak ujutro, oko 7 sati, lokalizovan je požar na Hvaru, rekao je županijski vatrogasni narednik Ivan Kovačević. Kako je jutros rekao za Hinu, s područja Imotskog i Omiša jutros je na Hvar poslato 18… »

Novi požar kod Trebinja izazvao udar groma

RTV 08.08.2022
TREBINJE - Između mesta Dubljani i Dračevo u Popovom polju kod Trebinja večeras je izbio požar. Požar na nepristupačnom terenu, blizu magistralnog puta M6, izazvao je udar groma prenela je RTRS. Požarna linija duga je oko kilometar, a gori na 50-ak… »

Vulin u Trebinju: Helikopteri će u Trebinju ostati koliko treba

Politika 08.08.2022
TREBINjE - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin stigao je u Trebinje i uputio se ka mestu požara u Bijeloj gori gde su na gašenju angažovana dva helikoptera MUP-a Srbije. Vulin je rekao da su helikopteri upućeni po naređenju… »

Ugašeni požari na području Trebinja: U akciji učestvovao i helikopter MUP Srbije

Blic 08.08.2022
Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uspeli su da ugase požar na području Trebinja, uz pomoć kiše koja je počela da pada, rekao je Srni direktor Helikopterskog servisa Srpske Boban Kusturić… »

Helikopteri MUP-a Srbije učestvuju u gašenju požara kod Trebinja

RTS 08.08.2022
Situacija sa požarima na području Bijele gore kod Trebinja izuzetno je teška - dim i vetar otežavaju vatrogascima gašenje. U pomoć su stigla i dva helikoptera MUP-a Srbije. U Trebinje su stigla dva helikoptera MUP-a Srbije koji pomažu u gašenju… »

Dva helikoptera iz Srbije pomažu u gašenju požara u okolini Trebinja

Beta video 08.08.2022
BANJALUKA - Požar u rejonu planine Bijela Gora na području Trebinja i dalje je aktivan, a na to područje stigla su dva helikoptera iz Srbije, koji će pomoći u gašenju vatre. (pokrivalice) Beta/MUP… »

Vulin u Trebinju: Helikopteri će biti ovde dok se požar ne lokalizuje

Beta video 08.08.2022
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Trebinju, gde su dva helikoptera tog ministarstva angažovana na gašenju požara, da će uvek biti na raspolaganju Republici Srpskoj i da će svaka potrebna pomoć uvek… »

Helikopteri MUP-a Srbije gase požar u Trebinju, Vulin: Biće na raspolaganju dok bude bilo potrebe

Euronews 08.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji je stigao u Trebinje, na mesto požara gde su na gašenju angažovana dva helikoptera MUP-a Srbije, izjavio je da je svaka briga Republike Srpske, i briga Srbije i da će srpski helikopteri tu… »

Požar na području Trebinja i dalje aktivan

Slobodna Evropa 08.08.2022
Požar u predjelu planine Bijela gora, dvadesetak kilometara od Trebinja, i dalje je aktivan, a prethodna noć je bila izuzetno teška za stanovnike sela Skočigrm. Na gašenju požara učestvuju, pored Dobrovoljnog društva Lastva, vatrogasci iz… »

Srpski helikopteri pomažu u gašenju požara kod Trebinja: Nema odmora za naše heroje, bore se sa stihijom

Telegraf 08.08.2022
Dim i vetar otežavaju vatrogascima gašenje požara, ali za sada nije ugroženo stanovništvo i kuće. Dva helikoptera MUP-a Srbije stigla su jutros u Trebinje, gde, zajedno sa helikopterskim servisom Republike Srpske, pomažu u gašenju požara na… »

Helikopteri iz Srbije gase požar kod Trebinja: Vatra preti i okolnim selima (video)

Blic 08.08.2022
Prema naređenju srpskog predsednika Aleksandra Vučića, dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije sa posadama poslata su u Republiku Srpsku da bi pomogli pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite u gašenju požara koji se prostire… »

Dva helikoptera MUP Srbije pomažu u gašenju požara u okolini Trebinja

N1 Info 08.08.2022
Dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, sa posadama, poslata su u Republiku Srpsku, kako bi pomogli pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske u gašenju požara koji se prostire na potezu Skoči grm - Bare -… »

Bukti požar i dalje kod Trebinja, stižu helikopteri iz Srbije

Politika 08.08.2022
TREBINjE - Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske počeo je jutros destvo na području planine Bijela gora kod Trebinja, gde gori borova šuma, dok se oko 10 časova očekuje dolazak dva helikoptera iz Srbije, rekao je komandir Teritorijalne… »

Detonacije kod Trebinja, vatra guta sve pred sobom! Rasplamsao se požar, helikopter ne može da deluje zbog jakog vetra…

Pravda 08.08.2022
Jak vetar rasplamsao je požar na području planine Bijela gora kod Trebinja. Slaba kiša, koja je pala u poslepodnevnim satima, nije uspela da ugasi vatru, jer vetar menja pravac, prenosi portal RTRS. Gori borova šuma, a na terenu koji je zahvatila… »

Lokalizovan požar na Hvaru

N1 Info 08.08.2022
Nakon 18 sati borbe s vatrom, u ponedeljak ujutro oko 7 sati lokalizovan je požar na Hvaru, kazao je županijski vatrogasni komandant Ivan Kovačević. Kako je jutros rekao Hini, s područja Imotskog i Omiša jutros je na Hvar poslato 18 vatrogasaca koji… »

I dalje gori kod Trebinja: Stižu dva helikoptera iz Srbije (video)

Večernje novosti 08.08.2022
HELIKOPTER Helikopterskog servisa Republike Srpske počeo je jutros destvo na području planine Bijela gora kod Trebinja, gde gori borova šuma, dok se oko 10 časova očekuje dolazak dva helikoptera iz Srbije, izjavio je komandir Teritorijalne vatrogasne… »

Požar u Trebinju ne posustaje: Izgorela velika četinarska šuma, u pomoć stižu i helikopteri iz Srbije

Telegraf 08.08.2022
Požarna linija jutros je sva u dimu, a pretpostavlja se da je duža od 20 kilometara. Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske počeo je jutros destvo na području planine Bijela gora kod Trebinja, gde gori borova šuma, dok se oko 10 časova… »

I dalje gori kod Trebinja, stižu helikopteri iz Srbije

Euronews 08.08.2022
Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske počeo je jutros destvo na području planine Bijela gora kod Trebinja, gde gori borova šuma, dok se oko 10 časova očekuje dolazak dva helikoptera iz Srbije, izjavio je komandir Teritorijalne vatrogasne… »

I dalje gori kod Trebinja, stižu helikopteri iz Srbije

Dnevnik 08.08.2022
TREBINjE: Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske počeo je jutros destvo na području planine Bijela gora kod Trebinja, gde gori borova šuma, dok se oko 10 časova očekuje dolazak dva helikoptera iz Srbije, izjavio je komandir Teritorijalne… »

Vatrogasci: Odbranjene kuće na Hvaru, povoljnije stanje na požarištu

Danas 07.08.2022
Vatrogasci su uz pomoć kanadera uspeli na ostrvu Hvaru da odbrane kuće od pretnje požara u kom je život izgubio jedan meštanin dok je branio svoju imovinu, saznaje se od vatrogasaca po čijim je podacima sada povoljnije stanje na požarištu, prenosi… »

Veliki požar kod Trebinja: Vetar rasplamsao vatru, poslat i helikopter za gašenje (video)

Večernje novosti 07.08.2022
JAK vetar rasplamsao je požar na području planine Bijela gora kod Trebinja. Foto: Printskrin/Jutjub Slaba kiša, koja je pala u poslepodnevnim časovima, nije uspela da ugasi vatru, jer vetar menja pravac. Požar se u jednom trenutku približio kućama… »

Vesti dana »