Povezane vesti
Vladimir Lučić: "U moje doba, Partizan je preživljavao, a sada su to budžeti u rangu velikih ekipa"
Sportske.net 08.08.2022
Košarkaš Bajern Minhena i povremeni reprezentativac Srbije Vladimir Lučić prokomentarisao je u podkastu "Uručenje" stanje u srpskim klubovima, s akcentom na aktuelno leto koje je u "večite" donelo mnogo poznatih imena evropske košarke. Lučić je… »
Miljenik grobara o situaciji u Partizanu: ‘Mi smo preživljavali, a sada je budžet kao što imaju velikani – kad vidim ko…
Hot sport 08.08.2022
Vladimir Lučić, srpski internacionalac, prokomentarisao je zbivanja u domaćoj košarci. Jedan od najboljih naših internacionalaca trenutno je sa državnim timom, gde se priprema za predstojeće kvalifikacione mečeve, kao i Evropsko prvenstvo. Naredne… »
Mi smo preživljavali, a SAD Partizan ima budžet kao veliki! Ljubimac crno-belih o večitima: Kad vidim ugovore i imena...
Mondo 08.08.2022
Vladimir Lučić prokomentarisao je zbivanja u Partizanu i Crvenoj zvezdi ovog leta. Vladimir Lučić prokomentarisao je zbivanja u Partizanu i Crvenoj zvezdi ovog leta. Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vladimir Lučić trenutno se nalazi na… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 27 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 16 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 51 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 16 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih