Povezane vesti
Vladimir Lučić: "U moje doba, Partizan je preživljavao, a sada su to budžeti u rangu velikih ekipa"
Sportske.net 08.08.2022
Košarkaš Bajern Minhena i povremeni reprezentativac Srbije Vladimir Lučić prokomentarisao je u podkastu "Uručenje" stanje u srpskim klubovima, s akcentom na aktuelno leto koje je u "večite" donelo mnogo poznatih imena evropske košarke. Lučić je… »
Miljenik grobara o situaciji u Partizanu: ‘Mi smo preživljavali, a sada je budžet kao što imaju velikani – kad vidim ko…
Hot sport 08.08.2022
Vladimir Lučić, srpski internacionalac, prokomentarisao je zbivanja u domaćoj košarci. Jedan od najboljih naših internacionalaca trenutno je sa državnim timom, gde se priprema za predstojeće kvalifikacione mečeve, kao i Evropsko prvenstvo. Naredne… »
Mi smo preživljavali, a SAD Partizan ima budžet kao veliki! Ljubimac crno-belih o večitima: Kad vidim ugovore i imena...
Mondo 08.08.2022
Vladimir Lučić prokomentarisao je zbivanja u Partizanu i Crvenoj zvezdi ovog leta. Vladimir Lučić prokomentarisao je zbivanja u Partizanu i Crvenoj zvezdi ovog leta. Jedan od najboljih srpskih košarkaša Vladimir Lučić trenutno se nalazi na… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
Milivojević objavio snimak atmosfere u Skupštini: Više policije nego poslanika (VIDEO)
Danas pre 30 minutajoš 21 povezana
Rusi spremaju „sarmat“ za stavljanje u operativnu pripravnost
Vesti online pre 59 minutajoš 15 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Insajder pre 41 minutajoš 4 povezane