Povezane vesti
Kaznu od 40 godina zatvora izdržava 89 osuđenika
Politika 08.08.2022
Oni su smešteni u kazneno-popravnim zavodima u Požarevcu, Nišu i Padinskoj Skeli. – Dvojica su osuđeno na doživotni zatvor. – Žrtve najtežih zločina su žene. Ukoliko Apelacioni sud potvrdi prvostepenu presudu izrečenu 22. jula Zoranu Marjanoviću zbog… »
U Srbiji 89 osuđenika izdržava zatvorsku kaznu od 40 godina
Danas 08.08.2022
U Srbiji se u ovom trenutku na izdržavanju kazne zatvora u visini od 40 godina nalazi 89 osuđenika, naveli su za Politku iz Uprave Ministarstva pravda za izvršenje krivičnih sankcija. Oni su smešteni u kazneno popravnim zavodima zatvorenog tipa sa… »
U Srbiji 89 osuđenika izdržava zatvorsku kaznu od 40 godina
N1 Info 08.08.2022
U Srbiji se u ovom trenutku na izdržavanju kazne zatvora u visini od 40 godina nalazi 89 osuđenika, naveli su za Politku iz Uprave Ministarstva pravda za izvršenje krivičnih sankcija. Oni su smešteni u kazneno popravnim zavodima zatvorenog tipa sa… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 18 minutajoš 85 povezanih
Nikoli pukao film! Jokić isključen, nije želeo da trpi bezobrazluk (video)
Večernje novosti pre 18 minutajoš 55 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
"Ovo me neće zaustaviti u ratu sa Iranom": Tramp prkosi nakon pucnjave, napadač pred sudom u ponedeljak (foto)
Mondo pre 2 minutajoš 11 povezanih