Povezane vesti
Odbijene žalbe, Marjanović ostaje u pritvoru
RTV 08.08.2022
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je rešenje Višeg suda kojim je Zoranu Marjanoviću određen pritvor, nakon što je prvostepenom presudom 15. jula osuđen na kaznu zatvora od 40 godina zbog svirepog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović. Naime… »
Apelacioni sud odbio žalbu Marjanovićevih advokata, ostaje u pritvoru
Euronews 08.08.2022
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je rešenje Višeg suda kojim je Zoranu Marjanoviću određen pritvor, nakon što je prvostepenom presudom 15. jula osuđen na kaznu zatvora od 40 godina zbog svirepog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović. Naime… »
Vesti dana »
"Ja sam ekspert jer sam oslobođen krivice": Tramp se oglasio o hapšenju bivšeg princa Endrua
Mondo pre 36 minutajoš 31 povezana
Posle tuče Čede Jovanovića i advokata Mladenovića: Dežurni javni tužilac naložio policiji da uzmu izjave učesnike i svedoka i da pribave dokaze
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 9 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 8 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 4 satijoš 20 povezanih