Povezane vesti
Joković: DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade Crne Gore
N1 Info 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore. „Ono što su moje informacije veoma… »
Vladimir Joković (SNP): DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade Crne Gore
Danas 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore, preneo je danas RTCG. „Ono što su moje… »
Joković tvrdi da su Demokrate i DPS dogovorili obaranje vlade, Demokrate: Ni reč nismo razmenili sa DPS-om
Euronews 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore. "Ono što su moje informacije veoma… »
Vesti dana »
Borba sa vatrenom stihijom u Srbiji: "Super puma" gasi na Stolovima, požar van kontrole zbog vetra, u Deliblatskoj peščari mirnije, gori i borova šuma na Zlatiboru
Blic pre 1 satjoš 55 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 31 povezana
Registrovano 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila u Srbiji na teritoriji šest okruga, Batut izdao preporuke za zaštitu
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 25 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane