Povezane vesti
Joković: DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade Crne Gore
N1 Info 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore. „Ono što su moje informacije veoma… »
Vladimir Joković (SNP): DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade Crne Gore
Danas 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore, preneo je danas RTCG. „Ono što su moje… »
Joković tvrdi da su Demokrate i DPS dogovorili obaranje vlade, Demokrate: Ni reč nismo razmenili sa DPS-om
Euronews 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore. "Ono što su moje informacije veoma… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
Serbian News Media pre 5 satijoš 45 povezanih
Srbija ponovo trenirala živce naciji na Evropskom prvenstvu: "Orlovi" napravili novi preokret od 0:2 do 3:2 sada protiv Danske
Dnevnik pre 43 minutajoš 17 povezanih
Parandilović: Svako ko ne vidi da je atmosfera referendumska – politički je slepac, sve resurse ustupamo Studentskoj listi
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Bivši pripadnici OVK osuđeni na ukupno 81 godinu za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 3 minutajoš 301 povezana
Meteorološka klackalica: Nakon toplih dana stiže zahlađenje
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 36 povezanih