Povezane vesti
Joković: DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade Crne Gore
N1 Info 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore. „Ono što su moje informacije veoma… »
Vladimir Joković (SNP): DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade Crne Gore
Danas 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore, preneo je danas RTCG. „Ono što su moje… »
Joković tvrdi da su Demokrate i DPS dogovorili obaranje vlade, Demokrate: Ni reč nismo razmenili sa DPS-om
Euronews 08.08.2022
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore. "Ono što su moje informacije veoma… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 79 povezanih

Saša Kovačević došao sam, Bojana Barović kao milion dolara: Pogledajte ko je sve došao na Tarin 18. rođendan
Mondo pre 36 minutajoš 40 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 41 povezana

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 4 satijoš 23 povezane