Povezane vesti
U SNS-u u toku konsultacije oko mandatara nove Vlade
RTV 09.08.2022
BEOGRAD - U okviru Srpske napredne stranke u toku su konsultacije o mandataru i novoj vladi. Zorana Mihajlović očekuje da nova vlada bude jaka i snažna, a Ivica Dačić nastavak saradnje sa SNS. Član Predsedništva SNS Goran Vesić kaže da je dobro što će ta… »
Vesić: U SNS-u su u toku konsultacije o mandataru
N1 Info 09.08.2022
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da su u toku konsultacije u SNS-u kako bi ta stranka predložila mandatara za sastav Vlade Srbije. „Drago mi je da se dogodilo ono za šta sam se ja i drugi članovi predsedništva u javnosti… »
Vesić: Obavljaju se konsultacije u SNS o mandataru
Beta 09.08.2022
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da su u toku konsultacije u SNS-u kako bi ta stranka predložila mandatara za sastav Vlade Srbije. "Drago mi je da se dogodilo ono za šta sam se ja i drugi članovi predsedništva… »
Vesić: Obavljaju se konsultacije u SNS o mandataru
Radio sto plus 09.08.2022
„Drago mi je da se dogodilo ono za šta sam se ja i drugi članovi predsedništva u javnosti zalagali – da mandatar bude iz redova SNS. Imamo najveći broj poslanika i potpuno je prirodno da mandatar bude neko ko predstavlja našu stranku tako da ćemo u… »
Vesti dana »
(BLOG) "Država to smo mi": Godinu dana posle najmasovnijeg studentskog protesta u Nišu, govornici poručuju - spremni smo za izbore
N1 Info pre 41 minutajoš 23 povezane
Počeo Kopaonik biznis forum; Sosa: MMF očekuje ubrzanje privrednog rasta u Srbiji
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Pezeškijan: Atentat na ajatolaha Hamneija otvoreni rat protiv muslimana
RTV pre 31 minutajoš 66 povezanih
Zvezda bila odskočna daska za Lil! Opet Engoj za radost "doga"
Sportske.net pre 51 minutajoš 28 povezanih