Повезане вести
У СНС-у у току консултације око мандатара нове Владе
РТВ 09.08.2022
БЕОГРАД - У оквиру Српске напредне странке у току су консултације о мандатару и новој влади. Зорана Михајловић очекује да нова влада буде јака и снажна, а Ивица Дачић наставак сарадње са СНС. Члан Председништва СНС Горан Весић… »
Весић: У СНС-у су у току консултације о мандатару
Н1 Инфо 09.08.2022
Члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је да су у току консултације у СНС-у како би та странка предложила мандатара за састав Владе Србије. „Драго ми је да се догодило оно за шта сам се ја и други чланови… »
Весић: Обављају се консултације у СНС о мандатару
Бета 09.08.2022
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Горан Весић изјавио је данас да су у току консултације у СНС-у како би та странка предложила мандатара за састав Владе Србије. "Драго ми је да се догодило оно за шта сам се ја и… »
Весић: Обављају се консултације у СНС о мандатару
Радио сто плус 09.08.2022
„Драго ми је да се догодило оно за шта сам се ја и други чланови председништва у јавности залагали – да мандатар буде из редова СНС. Имамо највећи број посланика и потпуно је природно да мандатар буде неко ко представља нашу… »
Вести дана »
БЛОГ Са скупа "Држава то смо ми" у Нишу поручено: Спремни смо за изборе, морамо се ујединити до коначне победе
Нова пре 38 минутајош 30 повезаних
Владимир Терзић: Пет особа ухапшено на блокади пољопривредника код Бадановаца
Инсајдер пре 1 сатјош 15 повезаних
МУП: Ухапшено пет особа током блокаде прелаза Бадиновци - терете се за напад на службено лице
Н1 Инфо пре 13 минутајош 19 повезаних
Америчка војска: „Троје војника погинуло у нападима на Иран“
Сербиан Невс Медиа пре 54 минутајош 25 повезаних