Povezane vesti

Poternica može da se raspiše i zbog kazne za parking! Nevažno je da li se protiv vas vodi krivični postupak ili imate dug…

Blic 09.08.2022
Od svih kaznenih dela, prekršaji su daleko najbrojniji. Tokom letnjih meseci naročito mogu da "pomrse konce", jer se može desiti da krenete na put i zbog neplaćene kazne ne možete da izađete iz zemlje. Predsednica Prekršajnog suda Olivera… »

Zbog neplaćenje kazne možete biti zadržani na granici, poternica i za dug od 2.500 dinara

Biznis.rs 09.08.2022
Najviše prekršajnih postupaka u Beogradu. Od svih kaznenih dela, prekršaji su daleko najbrojniji. Tokom letnjih meseci naročito mogu da „pomrse konce“, jer se može desiti da krenete na put i zbog neplaćene kazne ne možete da izađete iz zemlje… »

Poternica se u Srbiji može raspisati i za dug od 2.500 dinara

Radio 021 09.08.2022
Od svih kaznenih dela, prekršaji su daleko najbrojniji. Tokom leta naročito mogu da naprave problem, jer se može desiti da krenete na put i zbog neplaćene kazne ne možete da izađete iz zemlje. Predsednica Prekršajnog suda u Beogradu Olivera… »

Poternica u Srbiji može se raspisati i za dug od 2.500 dinara

Danas 08.08.2022
Od svih kaznenih dela, prekršaji su daleko najbrojniji. Tokom letnjih meseci naročito mogu da „pomrse konce“, jer se može desiti da krenete na put i zbog neplaćene kazne ne možete da izađete iz zemlje. Predsednica Prekršajnog suda u Beogradu… »

Vesti dana »