Povezane vesti
Šok - Serena pobedila posle 14 meseci, pa objavila kraj karijere: Završava se dominacija legendarne teniserke!
Mondo 09.08.2022
Legendarna Amerikanka ima druge prioritete. Legendarna Amerikanka ima druge prioritete. Američka teniserka Serena Vilijams, jedna od najboljih igračica u istoriji ovog sporta, objavila je danas da završava igračku karijeru. Ona se nada da će ove sezone… »
Serena Vilijams najavila kraj karijere
Danas 09.08.2022
Američka teniserka Serena Vilijmas nagovestila je skori odlazak u penziju. Legendarna igračica će u septembur napuniti 41 godinu, a u ponedeljak, na startu turnira u Torontu, ostvarila je prvu pobedu posle 14 meseci, piše Sport Klub. „Mislim da se već… »
Serena najavila skoriji kraj
Sportske.net 09.08.2022
Trenutno 407. teniserka na svetu, 41-godišnja Serena Vilijams, uspela je da se plasira u drugo kolo turnira u Torontu, slavila je posle čak 14 meseci, ali je najavila kraj karijere. "Mislim da se već vidi svetlo na kraju tunela. Sve sam bliže svetlu… »
Serena najavila kraj karijere: Svetlo, sloboda
Sport klub 09.08.2022
Američka teniserka Serena Vilijmas nagovestila je skori odlazak u penziju. Legendarna igračica će u septembur napuniti 41 godinu, a u ponedeljak, na startu turnira u Torontu, ostvarila je prvu pobedu posle 14 meseci. „Mislim da se već vidi svetlo na… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 20 povezanih

Mup: Do sada utvrđen identitet 15 lica u vezi sa oštećenjem stakla na prozoru mesnog odbora SNS-a
Blic pre 2 satajoš 18 povezanih

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV Novi Pazar pre 43 minutajoš 16 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 4 minutajoš 61 povezana

Hirošima obeležava 80 godina od prvog nuklearnog napada u istoriji
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih