Povezane vesti
„Neću se vratiti dok je Putin živ“: Ruski disident u Srbiji o razlozima napuštanja svoje zemlje
Danas 09.08.2022
„Prvi put sam odahnuo kada je avion poleteo, a drugi put kada sam dobio privremeni boravak u Srbiji“, rekao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ruski disident i antiratni aktivista Vladimir Volohonski. Ovaj opozicioni odbornik iz Sankt Peterburga stigao je… »
Ruski disident u Srbiji: Neću se vraćati dok Putin vlada
Slobodna Evropa 09.08.2022
"Prvi put sam odahnuo kada je avion poleteo, a drugi put kada mi je odobren privremeni boravak u Srbiji", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ruski disident i antiratni aktivista Vladimir Volokhonski. Ovaj opozicioni odbornik iz Sankt Peteburga u Beograd… »
Vesti dana »
Moskva poslala direktnu pretnju Vašingtonu: Lavrov pozvao SAD da hitno evakuiše ljude iz Kijeva, kreću masovni udari!
Mondo pre 5 minutajoš 23 povezane
I stari i novi tramvaji iskaču iz šina u Beogradu: Struka upozorava na niz mogućih razloga
N1 Info pre 3 satajoš 111 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 46 minutajoš 42 povezane
Ivan Ninić: Ubijeni Aleksandar Nešović povezivan sa Kokezinom „paralelnom carinom“
Vreme pre 15 satijoš 10 povezanih
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih