Povezane vesti
„Neću se vratiti dok je Putin živ“: Ruski disident u Srbiji o razlozima napuštanja svoje zemlje
Danas 09.08.2022
„Prvi put sam odahnuo kada je avion poleteo, a drugi put kada sam dobio privremeni boravak u Srbiji“, rekao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ruski disident i antiratni aktivista Vladimir Volohonski. Ovaj opozicioni odbornik iz Sankt Peterburga stigao je… »
Ruski disident u Srbiji: Neću se vraćati dok Putin vlada
Slobodna Evropa 09.08.2022
"Prvi put sam odahnuo kada je avion poleteo, a drugi put kada mi je odobren privremeni boravak u Srbiji", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ruski disident i antiratni aktivista Vladimir Volokhonski. Ovaj opozicioni odbornik iz Sankt Peteburga u Beograd… »
Vesti dana »
Ponoš i studenti u klinču oko podrške na izborima Lider pokreta "Srce" odbacio mogućnost povlačenja liste, stigao mu hladan tuš
Blic pre 21 minutajoš 44 povezane
Parandilović: Svako ko ne vidi da je atmosfera referendumska – politički je slepac, sve resurse ustupamo Studentskoj listi
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Stižu obilni pljuskovi, a onda i oštro zahlađenje: Čubrilo najavljuje veliki preokret u drugom delu septembra
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 263 povezane
Đedović Handanović: Snabdevanje naftom stabilno, pripreme za grejnu sezonu u toku uprkos izazovima
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih