Povezane vesti
„Neću se vratiti dok je Putin živ“: Ruski disident u Srbiji o razlozima napuštanja svoje zemlje
Danas 09.08.2022
„Prvi put sam odahnuo kada je avion poleteo, a drugi put kada sam dobio privremeni boravak u Srbiji“, rekao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ruski disident i antiratni aktivista Vladimir Volohonski. Ovaj opozicioni odbornik iz Sankt Peterburga stigao je… »
Ruski disident u Srbiji: Neću se vraćati dok Putin vlada
Slobodna Evropa 09.08.2022
"Prvi put sam odahnuo kada je avion poleteo, a drugi put kada mi je odobren privremeni boravak u Srbiji", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ruski disident i antiratni aktivista Vladimir Volokhonski. Ovaj opozicioni odbornik iz Sankt Peteburga u Beograd… »
Vesti dana »
Majstorija obeležila 179. večiti derbi: Gol kojim je Zvezda definitivno napunila mrežu Partizana! (video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 44 povezane
Crvena zvezda slavila u 179. večitom derbiju i "overila" titulu: Crveno-beli razbili Partizan za 37. pehar
Dnevnik pre 14 minutajoš 79 povezanih
Ništa od pregovora! Aragči došao u Pakistan, SAD i Izrael ratom spasli vlast u Iranu? Bili pred kolapsom zbog pobune, računaju da će Tramp odustati od blokade
Kurir pre 24 minutajoš 124 povezane
Zvezda pobedom u derbiju overila devetu titulu u nizu – Partizanu „visi“ i drugo mesto
Sputnik pre 1 satjoš 36 povezanih
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 4 satijoš 46 povezanih