Повезане вести
Глишић: У току консултације СНС-а, име мандатара и састав владе биће познати за 7-10 дана
Еуроневс 09.08.2022
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је да теку консултације и да ће се за седам до 10 дана знати име мандатара и састав нове владе. "Понављам оно што је потпредседница странке Ана… »
Дачић: Очекујем наставак сарадње са СНС, делимо исте политичке циљеве
Н1 Инфо 09.08.2022
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да са председником Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем још није било разговора о персоналним решењима и подели ресора у новој влади. „Ми очекујемо да… »
Дачић: Очекујем наставак сарадње са СНС, делимо исте политичке циљеве
Нови магазин 09.08.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да са председником Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем још није било разговора о персоналним решењима и подели ресора у новој влади. "Ми… »
Дачић: Очкујем наставак сарадње са СНС, делимо исте политичке циљеве
Радио сто плус 09.08.2022
„Ми очекујемо да наставимо сарадњу са СНС“, рекао је Дачић за лист Курир. Он је навео да је постигнута сагласност да деле исте политичке циљеве, да су 10 година на власти и да су „поносни на све добре резултате“.… »
Почели финални разговори о саставу нове владе! Дачић: Делимо исте циљеве са СНС, очекујемо наставак сарадње
Курир 09.08.2022
Лидер напредњака ће се током ове недеље састати с челним људима СПС, ПУПС, СДПС и СВМ. Финални договори о саставу нове владе Србије почињу ове недеље како би се процес формирања власти до краја месеца заокружио у парламенту… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс открива која компанија је главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Правда пре 40 минутајош 16 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Нова пре 55 минутајош 20 повезаних