Повезане вести
”Убадали су ме ножевима”: Пензионер из ЛНР сведочи како су га тукли војници батаљона „Ајдар“ (видео)
Правда 09.08.2022
Пензионер из ЛНР испричао је како су га тукли и покрали војници батаљона „Ајдар“. „Боли су ме ножевима у зглоб леве руке. Почели су да ми секу ухо и нос“, навео је он. Опширније у видеу: Лидер Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је… »
Кадиров загрмео - украјинци ништа нису научили, Русија доминира у борбама! "Наши ратници стално напредују"
Мондо 09.08.2022
Чеченски лидер Рамзан Кадиров је на свом Телеграму написао да проруске снаге све више напредују. Чеченски лидер Рамзан Кадиров је на свом Телеграму написао да проруске снаге све више напредују. Лидер Чеченије Рамзан Кадиров… »
Кадиров саопштио велику победу руске војске: Преузели смо контролу после шест дана, резултати су импресивни
Правда 09.08.2022
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је данас да су проруске снаге преузеле контролу над територијом фабрике грађевинског материјала Кнауф у Соледару у Донкој области. - Снаге савезничких снага у граду Соледар преузеле су… »
Кадиров тврди: "Преузели смо контролу над важном стратешком тачком"
Ало 09.08.2022
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је данас да су проруске снаге преузеле контролу над територијом фабрике грађевинског материјала Кнауф у Соледару у Донкој области. "Снаге савезничких снага у граду Соледар преузеле су… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Нови помак у преговорима за мир у Украјини, Бела кућа потврдила: "Данас се састајемо са њима"
Телеграф пре 43 минутајош 4 повезане
(Видео) Срушио се амерички борбени авион, снимљен тренутак пада: Пилот успео да се катапултира
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана