Повезане вести

Михина порука која је све одушевила: ‘Поправљам се, биће боље из дана у дан’

Михина порука која је све одушевила: ‘Поправљам се, биће боље из дана у дан’

Хот спорт 09.08.2022
Изјава легендарног аса, која охрабурује. Синиша Михајловић, тренер Болоње водио је екипу први пут након што му је поново дијагностификована леукемија, а његов тим је у Купу Италије победио Конзенцу са 1:0. Након меча, он је… »
Михајловић: Сад сам боље, поправљам се сваког дана

Н1 Инфо 09.08.2022
Некадашњи репрезентативац Југославије и селектор Србије у претходних неколико недеља боравио је у болници, али је испунио обећање да ће предводити Болоњу у првом мечу у новој сезони. Тренер Болоње Синиша Михајловић водио је… »

Спорт клуб 09.08.2022
Некадашњи репрезентативац Југославије и селектор Србије у претходних неколико недеља боравио је у болници, али је испунио обећање да ће предводити Болоњу у првом мечу у новој сезони. Тренер Болоње Синиша Михајловић водио је… »
Миха се вратио - погледајте како САД изгледа: Обећао навијачима, па из болнице стигао на меч! (фото)

Миха се вратио - погледајте како САД изгледа: Обећао навијачима, па из болнице стигао на меч! (фото)

Мондо 09.08.2022
Некадашњи фудбалер, а сада веома успешан тренер Синиша Михајловић седео је на клупи свог тима. Некадашњи фудбалер, а сада веома успешан тренер Синиша Михајловић седео је на клупи свог тима. Још једном победио је Синиша… »

Вести дана »