Povezane vesti

Neverica na imanju ristića! Veterinar ostao u čudu kad je došao da oteli kravu: Imao sam samo jedan ovakav slučaj dosad…

Kurir 09.08.2022
Kad se teli krava na selu običaj je da se pozove pola komšiluka, uglavnom jakih i sposobnih muškaraca, kako bi pomogli prilikom teljenja. Ali Milan Ristić iz sela Šume kod Topole nije pozvao svoje komšije već veterinara koji je zajedno sa njim… »

Berićet u štali kod Ristića, krava otelila trojke

Glas Zapadne Srbije 09.08.2022
Topola – Običaj je da se na selu kada se teli krava pozove pola komšiluka, uglavnom jakih i sposobnih muškaraca kako bi pomogli prilikom teljenja. Ali Milan Ristić iz sela Šume kod Topole nije pozvao svoje komšije, već veterinara koji je zajedno… »

Predivan gest porodice Živković: Proslavili sinu punoletstvo, sav novac koji je dobio daće u humanitarne svrhe

Telegraf 09.08.2022
Veselje za ponos i pamćenje potrajalo je do kasnih sati, a gosti koji su se sabrali sa svih strana uveličali su ovaj poseban rođendan, svako na svoj način. Proslava punoletstva deteta jedan je od najvažnijih dana u životu svakog roditelja. Ništa… »

Živkovići napravili sinu punoletstvo humanitarnog tipa u Topoli (FOTO)

Glas Zapadne Srbije 09.08.2022
Topola – Da ljudska dobrota i humanost nemaju cenu dokazano je na mnogo primera. Ali, četvoročlana porodica Živković iz Kloke pomerila je sve granice humanosti i svojim plemenitim podvigom zadala domaći zadatak mnogim ljudima koji se bave humanim… »

Predivan gest porodice Živković iz Topole: Proslavili sinu punoletstvo, sav novac koji je dobio daće u humanitarne svrhe

iKragujevac 09.08.2022
Proslava punoletstva deteta jedan je od najvažnijih dana u životu svakog roditelja. Ništa drugačije nije i u slučaju porodice Živković iz sela Kloka pored Topole, jer su sa ponosom proslavili 18. rođendan svog sina. Ipak, ova porodica zadala je… »

Neverovatan gest porodice Živković iz Topole, ovo do sada nije viđeno: Napravili proslavu punolestva svom sinu za pamćenje…

RINA 09.08.2022
Pretraga Registracija Neverovatan gest porodice Živković iz Topole, ovo do sada nije viđeno: Napravili proslavu punolestva svom sinu za pamćenje, a sav novac koji su dobili doniraće u humanitarne svrhe (FOTO) Topola – Proslava punoletstva deteta… »

Domaćini kraj Topole ostali u čudu: Očekivali su da se oteli krava, a onda se dogodila potpuno neverovatna stvar (foto)

Blic 09.08.2022
Velika radost i berićet stigli su u porodicu Ristić iz sela Šume iz Topole, jer je njihova krava na svet donela tri zdrava teleta. Očekivali su jedno, dva i nisu tolika retkost, ali tri teleta su svakako za njih bila veliko iznenađenje. U pomoć… »

Čudo u selu kod Topole: Očekivali da krava oteli jedno mladunče, a stigla 3! Porođaj bio rizičan i iscrpljujuć

Telegraf 09.08.2022
U pomoć domaćinu Milanu pritekao je veterinar koji kaže da se ovakve situacije dešavaju jednom u 10 godina. Velika radost i berićet stigli su u porodicu Ristić iz sela Šume iz Topole, jer je njihova krava na svet donela tri zdrava teleta… »

Nadali se jednom, a dobili punu štalu: Krava u selu kod Topole na svet donela tri zdrava teleta, domaćini ostali u čudu jer…

RINA 09.08.2022
Pretraga Registracija Nadali se jednom, a dobili punu štalu: Krava u selu kod Topole na svet donela tri zdrava teleta, domaćini ostali u čudu jer nisu očekivali ovakav berićet (FOTO) Topola – Velika radost i berićet stigli su u porodicu Ristić iz… »

Vesti dana »