Povezane vesti
Otvoren deo obilaznice oko Zrenjanina
Biznis.rs 09.08.2022
izmeštanje teretnog saobraćaja iz grada. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirović rekao je, otvarajući deo obilaznice oko Zrenjanina dug 3,7 kilometara, da je ta obilaznica ključna za izmeštanje svog teretnog… »
Puštena u saobraćaj još jedna deonica obilaznice oko Zrenjanina duga 3,7 kilometara - kraj radova za dve godine
Euronews 09.08.2022
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura pustili su danas u saobraćaj deonicu obilaznice oko Zrenjanina dugu 3,7 kilometara. "Ponosan sam što smo uspeli da završimo četvrti… »
Puštena u rad deonica obilaznice oko Zrenjanina
RTS 09.08.2022
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura pustili su u saobraćaj deonicu obilaznice oko Zrenjanina dugu 3,7 kilometara. "Ponosan sam što smo uspeli da završimo četvrti sektor… »
Otvoren deo obilaznice oko Zrenjanina
N1 Info 09.08.2022
Deo obilaznice oko Zrenjanina, dug 3,7 kilometara, otvoren je u utorak za saobraćaj. Ministarstar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirović rekao je otvarajući tu deonicu da je obilaznica ključna za izmeštanje svog… »
VIDEO: Otvoren deo obilaznice oko Zrenjanina dug 3,7 kilometara
Radio 021 09.08.2022
Deo obilaznice oko Zrenjanina, dug 3,7 kilometara, otvoren je danas za saobraćaj. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović rekao je otvarajući tu deonicu da je obilaznica ključna za izmeštanje svog teretnog… »
Vesti dana »
Predsednik pokušao državni udar, usledio haos u parlamentu: Šta se dogodilo tokom šest haotičnih sati u Južnoj Koreji i šta sledi sada
Nova pre 33 minutajoš 13 povezanih
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 9 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 33 minutajoš 10 povezanih