Povezane vesti
FOTO, VIDEO: Ratari kampuju ispred Banovine, poručuju da "jesenje setve neće biti"
Radio 021 09.08.2022
Poljoprivrednici koji su se danas okupili ispred Banovine se ne razilaze, uprkos obećanjima ministra, a večeras će prespavati ispred zgrade pokrajinske vlade. Pozvali su građane da im se pridruže. Oni su razvili transparent kojim poručuju da, uz ove… »
Poljoprivrednici se ne razilaze, spavaće ispred Banovine
Moj Novi Sad 09.08.2022
Poljoprivrednici koji su se danas okupili ispred Banovine se ne razilaze, uprkos obećanjima ministra, a večeras će prespavati ispred zgrade pokrajinske vlade. Očekuju da će do 9h ujutru dobiti napismeno sve ono što im je ministar poljoprivrede… »
U IŠČEKIVANJU MINISTRA: Poljoprivrednici ostaju kod Banovine do ujutru (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad 09.08.2022
Nekoliko desetina vojvođanskih poljoprivrednika koji su došli sa više od 30 traktora nalazi se na Bulevaru Mihajla Pupina, ispred Banovine. Oni zahtevaju da razgovaraju sa još uvek zvaničnim ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem. Ukoliko… »
U toku je protest poljoprivrednika u Srbiji, prvi traktor stigao do Banovine
Moj Novi Sad 09.08.2022
Protest poljoprivrednika zbog cene suncokreta počeo je danas u celoj Srbiji. Oni su najavili protestnu vožnju iz Stare Pazove do Batajnice. Kako je za FoNet rekao predsednik Udruženja "Stig" Nedeljko Savić, učesnici protesta su sa 250 traktora… »
Vesti dana »
Pored uhapšenog Alije Balijagića pronađena i treća puška, ministar Dačić otkriva: "Oružje poslato na analizu, utvrđuje se da li su njime ubijeni brat i sestra"
Blic pre 24 minutajoš 22 povezane
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Ilon Mask oborio sopstveni rekord u bogatstvu - ima 347,8 milijardi dolara: Trampova pobeda izdigla ga u centar političke pažnje
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Trump objavio niz nominacija za čelne pozicije buduće administracije
Al Jazeera pre 2 satajoš 1 povezana