Повезане вести
Тражићу да ме полиција чува 24 сата! Претучена певачица Гранда не зна шта је чека кад изађе из болнице - "Јако се бојим"…
Мондо 09.08.2022
Марина Радосављевић је за насиље оптужила бившег љубавника с којим, како каже, није била у контакту. Марина Радосављевић је за насиље оптужила бившег љубавника с којим, како каже, није била у контакту. Певачица Марина… »
"Бојим се за свој живот": Певачица коју је претукао насилник тражи полицијску заштиту: "То што се предао не значи да је крај…
Блиц 09.08.2022
Певачица Марина Радосављевић коју је, према њеним речима, претукао њен бивши љубавник И. Т., опоравља се у болници, а у току јучерашњег дана осумњићени за насиље над њом се сам предао полицији. Марина је сазнала да се… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро