Повезане вести
Ана Кораћ мења живот из корена због трудноће: Повукла шок потез, па поручила: "Молим вас да ме разумете"
Блиц 09.08.2022
Бивша учесница ријалити програма "Задруга", Ана Кораћ открила је на свом Инстаграм профилу да је у другом стању, а сада је повукла неочекивани потез. Наиме, Ана се огласила на поменутој друштвеној мрежи и рекла како иде у… »
Трудна Ана Кораћ донела шок одлуку: Молим вас, схватите ме! Старлета одлучила да живот промени из корена!
Курир 09.08.2022
Старлета Ана Кораћ одлучила је да промени живот из корена од кад је сазнала да је у другом стању. Наиме, Кораћава је на Инстаграму објавила да се повлачи са друштвених мрежа како би у миру могла да проведе трудничке дане. -… »
Објавила да је трудна, па донела драстичну одлуку! Ана Кораћ се последњи пут огласила - Молим вас да ме разумете...
Мондо 09.08.2022
Трудна Ана Кораћ планира да наредне месеце проведе у потпуној приватности. Трудна Ана Кораћ планира да наредне месеце проведе у потпуној приватности. Бивша учесница Задруге и старлета Ана Кораћ донела је одлуку да се повуче из… »
Вести дана »

Повређени у саобраћајној несрећи у Сремској Митровици стабилни, четворо на интензивној нези
Еуроневс пре 4 минутајош 41 повезана

Скупштина Србије наставља седницу, на реду расправа о 30 споразума
Сербиан Невс Медиа пре 14 минутајош 18 повезаних

Пронађена мртва беба на Булевару цара Лазара, мајка превезена у Бетанију
НовиСад.цом пре 14 минутајош 17 повезаних