Povezane vesti
Misteriozni dvorac kod Arilja svi pomešaju sa crkvom i popenju se sa svećom u ruci: Slikar Ljubivoje otkriva tajnu njegove…
Blic 09.08.2022
U brdovitim predelima ariljskog kraja, mahom dominiraju kuće građene u šumadijskom stilu, po neka brvnara ili višespratnica. Međutim, na uzvišenju iznad reke Veliki Rzav, na takozvanoj Stojića steni, akademski slikar Ljubivoje Jovanović izgradio je ni… »
Otkrivene tajne ariljskog dvorca: Turisti hteli da se pomole Bogu i okaju grehe - pogledajte o čemu se radi! (foto)
Mondo 09.08.2022
Jedna od atrakcija koju turisti primete po dolasku u Arilje je dvorac koji često mešaju sa crkvom. Jedna od atrakcija koju turisti primete po dolasku u Arilje je dvorac koji često mešaju sa crkvom. U brdovitim predelima Arilja, mahom dominiraju kuće… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 19 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana