Povezane vesti

Na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju dva sata na izlazu

Dnevnik 10.08.2022
BEOGRAD: Na graničnimm prelazimau Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 70 minuta. Na Preševu, na ulazu u zemlju putnička vozila… »

AMSS upozorava na gužve na graničnim prelazima! Na Horgošu i Kelebiji na izlazu iz zemlje čeka se po više sati !

Kurir 10.08.2022
Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 70 minuta. Na Preševu, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 60… »

Stanje na putevima: Na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju dva sata na izlazu iz Srbije

Blic 10.08.2022
Na graničnimm prelazimau Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 70 minuta. Na Preševu, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju… »

Udes na auto-putu kod Bele Palanke, saobraćaj voznom trakom

Vesti online 10.08.2022
Na auto-putu E-80, petlja Pirot – petlja Bela Palanka, 3 km pre isključenja za Belu Palanku, iz pravca Pirota ka Nišu, zbog saobraćajne nezgode, za saobraćaj su zatvorene preticajna i zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija voznom… »

Još jedna vodovodna havarija u centru Vranja

Danas 10.08.2022
Ulica Vula Antića u centru Vranja zbog teške havarije na vodovodnoj mreži biće zatvorena za saobraćaj dok kvar ne bude otklonjen saopšteno je iz Javnog preduzeća Vodovod u Vranju. Stanovnicima ovog dela grada iz Vodovoda poručuju da budu strpljivi… »

Na Preševu na ulazu u zemlju čeka se jedan sat

Vesti online 10.08.2022
Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je jedan sat. Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu i na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 50… »

Oprezno kod tunela „Manajle“ u blizini Vladičinog Hana

Danas 10.08.2022
Zbog radova na košenju trave neposredno na ulazu u tunel „Manajle“ u smeru ka Vranju za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka pa se vozačima savetuje oprezna vožnja na ovoj deonici Koridora 10. Iz javnog preduzeća „Putevi… »

Putevi Srbije: Radovi na dve deonice autoputa Miloš Veliki, prilagoditi brzinu

Novi magazin 10.08.2022
Zbog radova na autoputu "Miloš Veliki", na deonici Ljig - Takovo u smeru ka Preljini danas će biti zauzeta vozna saobraćajna traka, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Radova na tom autoputu ima i na mostu kod Uba, takođe u smeru ka… »

AMSS: Duže zadržavanje samo na prelazu Preševo

Danas 10.08.2022
Na graničnim prelazima jutros duža zadržavanja su samo na prelazu Preševo, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Na Preševu putnička vozila na izlaz iz zemlje čekaju dva sata, a na graničnom prelazu Gostun pola sata. Na ostalim graničnim… »

Stanje na putevima: Na Preševu putnička vozila čekaju i do dva sata

Blic 10.08.2022
Prema informacijama AMSS, na graničnom prelazu Preševo putnička vozila na izlazu jutros čekaju oko dva sata. Na graničnom prelazu Gostun putnički automobili na izlazu se zadržavaju oko pola sata. Teretna vozila na Horgošu i Kelebiji jutros čekaju… »

Na Preševu vozila čekaju dva sata, na Gostunu zadržavanje pola sata

Euronews 10.08.2022
Prema informacijama Automoto saveza Srbije na graničnom prelazu Preševo putnička vozila na izlazu jutros čekaju oko dva sata. Na graničnom prelazu Gostun putnički automobili na izlazu se zadržavaju oko pola sata. Teretna vozila na Horgošu i… »

Putevi Srbije: Kamioni na granicama čekaju do dva sata, putnička vozila do sat i po

Danas 09.08.2022
Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, teretna vozila čekaju po dva sata na izlaz iz zemlje na prelazima Horgoš i Kelebija, dok putnička vozila najduže čekaju na ulaz u zemlju na prelazu Preševo – sat i po. Kako je saopšteno… »

Vesti dana »