Povezane vesti
Potresne scene iz bolnice: Sandra Čaprić sva u zavojima, lekari je drže - svim silama se trudi da joj bude bolje (video)
Blic 10.08.2022
Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić doživela je nezgodu kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 komči na glavi, polomljenom bitnom i ključnom kosti, a imala je i dve operacije. Čaprićka svakodnevno vežba sa… »
Šrafovi u kuku mi ostaju doživotno! Srpska pevačica o posledicama jezive nesreće - Sada idem u drugu bolnicu!
Mondo 10.08.2022
Sandra Čaprić doživela je strašnu nesreću na Zlatiboru kada je pala s kvada koji se zatim prevrnuo na nju. Sandra Čaprić doživela je strašnu nesreću na Zlatiboru kada je pala s kvada koji se zatim prevrnuo na nju. Bivša učesnica Zadruge i… »
Sandra Čaprić puštena na kućno lečenje ali ima nenormalne bolove!
Svet plus 10.08.2022
Pevačica Sandra Čaprić nakon nezgode koju je nedavno imala, puštena na kućno lečenje ali i dalje ima nenormalne bolove! Sandra Čaprić doživela je nesreću, tako što je pala sa kvada i raskrvarila celu glavu! Polomila je butnu kost, a glava joj… »
Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno Sandra Čaprić posle nesreće i operacija: U jednom trenutku sam mislila da…
Alo 10.08.2022
Sandra je na dalje lečenje puštena iz klinike na Banjici, u Beogradu, odakle ju je osoblje izvezlo sa sve krevetom. Sandra Čaprić je puštena iz bolnice posle operacije koja joj je bila neophodna zbog povreda koje je zadobila kada je na Zlatiboru… »
Čeka me dug i težak oporavak: Sandra Čaprić izašla iz bolnice: "Imala sam dve operacije, povrede su bile ozbiljne"
Blic 09.08.2022
Zbog teških povreda čeka je dug i bolan oporavak. Pevačica i bivša učesnica Zadruge, Sandra Čaprić, danas je otpuštena iz bolnice, u kojoj je provela nekoliko dana zbog teških povreda koje je zadobila kada je pala sa kvada na Zlatiboru. Sandra je… »
Vesti dana »
Šire se blokade fakulteta: Obustava rada i na Fakultetu političkih nauka
Vreme pre 2 satajoš 40 povezanih
SAOPŠTENJE - Savo otišao zbog Kerkeza, Partizan traži novog trenera!
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 4 satijoš 21 povezana
Spoljnopolitički odbor Evropskog parlamenta raspravljaće danas o situaciji na Kosovu
Danas pre 3 satajoš 21 povezana
Mesarović: Srbija želi još veću i snažniju ekonomsku povezanost sa Italijom
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih