Повезане вести

Абазовић ипак није први, Страдуном 2019. шетао тадашњи премијер Душко Марковић

Абазовић ипак није први, Страдуном 2019. шетао тадашњи премијер Душко Марковић

Данас 10.08.2022
Премијер Дритан Абазовић је навео на Твитеру да је први црногорски премијер који је слободно прошетао прелепим Страдуном, што не одговара истини, пише цдм.ме. Како се наводи, бивши црногорски премијер Душко Марковић Страдуном је… »
Дритан Абазовић: Бомбардовани Дубровник највећа срамота Црне Горе, тада заробљене државе

Дритан Абазовић: Бомбардовани Дубровник највећа срамота Црне Горе, тада заробљене државе

Данас 10.08.2022
Као дијете се сјећам бомбардовања Дубровника – највеће срамоте Црне Горе у њеној модерној историји, тада заробљене државе у канџама национализма, мржње и ратног профитерства, навео је на Твитеру премијер Црне Горе Дритан… »
Абазовић у Хрватској са Ратком Кнежевићем: "Први сам премијер Црне Горе који је слободно прошетао прелепим Страдуном"

Абазовић у Хрватској са Ратком Кнежевићем: "Први сам премијер Црне Горе који је слободно прошетао прелепим Страдуном"

Блиц 09.08.2022
Премијер Дритан Абазовић, и министар унутрашњих послова Филип Аџић вечерас су се у Дубровнику састали са Ратком Кнежевићем, новинаром, дипломатом и бизнисменом. Како пише Дубровачки вјесник, Абазовић и Аџић су у приватној… »

Вести дана »