Povezane vesti
Porodici Dušnoki pomoć stiže sa svih strana: Pre nedelju dana izgubili krov nad glavom, a sada su bez struje
Telegraf 10.08.2022
Njima je potrebna svaka vrsta pomoći. Bračni par Dušnoki iz Subotice već nedelju dana živi bez krova nad glavom. Krov njihove trošne kuće u naselju Aleksandrovo se urušila i sam objekat više nije bezbedan. U toku je akcija prikupljanja sredstava i… »
U toku akcija prikupljanja sredstava za obnovu kuće porodice Dušnoki
RTV 10.08.2022
SUBOTICA - Bračni par Dušnoki iz Subotice već nedelju dana živi bez krova nad glavom. Krovna konstrukcija njihove trošne kuće u naselju Aleksandrovo se urušila i sam objekat više nije bezbedan. U toku je akcija prikupljanja sredstava i građevinskog… »
Vesti dana »
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Profesoru na fakultetu u Beogradu i bivšem direktoru crnogorske policije zabranili ulazak u Srbiju: "Mislim da je i policajce bilo sramota"
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Đedović Handanović: MOL vjeruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
SEEbiz pre 2 satajoš 22 povezane
"Politički udarac" za Trampa Predstavnički dom SAD glasao za ograničenje ratnih ovlašćenja i okončanje rata sa Iranom
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Vreme se potpuno preokreće! Temperatura pada, stiže novi talas pljuskova: RHMZ objavio šta nas čeka uskoro
Telegraf pre 3 satajoš 19 povezanih