Povezane vesti
Porodici Dušnoki pomoć stiže sa svih strana: Pre nedelju dana izgubili krov nad glavom, a sada su bez struje
Telegraf 10.08.2022
Njima je potrebna svaka vrsta pomoći. Bračni par Dušnoki iz Subotice već nedelju dana živi bez krova nad glavom. Krov njihove trošne kuće u naselju Aleksandrovo se urušila i sam objekat više nije bezbedan. U toku je akcija prikupljanja sredstava i… »
U toku akcija prikupljanja sredstava za obnovu kuće porodice Dušnoki
RTV 10.08.2022
SUBOTICA - Bračni par Dušnoki iz Subotice već nedelju dana živi bez krova nad glavom. Krovna konstrukcija njihove trošne kuće u naselju Aleksandrovo se urušila i sam objekat više nije bezbedan. U toku je akcija prikupljanja sredstava i građevinskog… »
Vesti dana »
Kraj za „Znaš ti ko sam ja?” politiku: Vučić najavio direktnu borbu protiv bahatih moćnika
Glas Zapadne Srbije pre 28 minutajoš 29 povezanih
Kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom 16 minuta tišine automobil udario čoveka, a vozač studenta
Beta pre 8 minutajoš 22 povezane
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
Beta pre 58 minutajoš 93 povezane
Zbog Hepatitisa A registrovanog u zamrznutom voću inspekcije kontrolišu proizvođača iz Požege
Morava info pre 43 minutajoš 23 povezane
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 38 minutajoš 23 povezane