Повезане вести
Пољски кошаркаш оптужио рођеног брата да га је „избацио” са списка репрезентације
Политика 10.08.2022
ВАРШАВА – Пољски кошаркаш Марсел Понитка оптужио је рођеног брата Матеуша да га је избацио са списка репрезентације Пољске за предстојећи Евробаскет, од 1. до 18. септембра. „Добио сам информацију да селектор није имао проблема… »
Велики скандал у редовима наших ривала: Брат избацио брата из репрезентације – ово се не виђа често!
Хот спорт 10.08.2022
У питању су рођена браћа. Спискови за предстојеће мечеве квалифкација за Светско првенство у кошарци, као и за Евробаскет, полако се скраћују и екипе добијају своје праве облике. У репрезентацији Пољске, која ће се на Европском… »
Свађа браће Понитка у репрезентацији Пољске
Данас 10.08.2022
Марсел Понитка, играч шпанске Сарагосе, оптужио је брата Матеуша да га је избацио са списка репрезентације Пољске за Европско првенство. „Добио сам информацију да тренер није имао никакав проблем, али јесте Матеуш, који ме не… »
Рат браће у Пољској
Спорт клуб 10.08.2022
Марсел Понитка, играч шпанске Сарагосе, оптужио је брата Матеуша да га је избацио са списка репрезентације Пољске за Европско првенство. „Добио сам информацију да тренер није имао никакав проблем, али је јесте Матеуш, који ме не… »
Скандал у редовима ривала Србије - најбољи играч избацио брата из репрезентације: Нек дође да расправимо као мушкарци!
Мондо 10.08.2022
Матеуш Понитка не жели свог млађег брата у репрезентацији Пољске ни у ком случају. Матеуш Понитка не жели свог млађег брата у репрезентацији Пољске ни у ком случају. Невероватне ствари дешавају се у репрезентацији Пољске где… »
Вести дана »
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 22 минутајош 31 повезана
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објаката
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 50 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Почело пријављивање нелегалних објеката у Србији: Два месеца рока, легализација кошта од 100 до 1.000 евра
Сербиан Невс Медиа пре 22 минутајош 23 повезане