Povezane vesti

Poljski košarkaš optužio rođenog brata da ga je „izbacio” sa spiska reprezentacije

Poljski košarkaš optužio rođenog brata da ga je „izbacio” sa spiska reprezentacije

Politika 10.08.2022
VARŠAVA – Poljski košarkaš Marsel Ponitka optužio je rođenog brata Mateuša da ga je izbacio sa spiska reprezentacije Poljske za predstojeći Evrobasket, od 1. do 18. septembra. „Dobio sam informaciju da selektor nije imao problema sa mnom, ali… »
Veliki skandal u redovima naših rivala: Brat izbacio brata iz reprezentacije – ovo se ne viđa često!

Veliki skandal u redovima naših rivala: Brat izbacio brata iz reprezentacije – ovo se ne viđa često!

Hot sport 10.08.2022
U pitanju su rođena braća. Spiskovi za predstojeće mečeve kvalifkacija za Svetsko prvenstvo u košarci, kao i za Evrobasket, polako se skraćuju i ekipe dobijaju svoje prave oblike. U reprezentaciji Poljske, koja će se na Evropskom prvenstvu… »
Svađa braće Ponitka u reprezentaciji Poljske

Svađa braće Ponitka u reprezentaciji Poljske

Danas 10.08.2022
Marsel Ponitka, igrač španske Saragose, optužio je brata Mateuša da ga je izbacio sa spiska reprezentacije Poljske za Evropsko prvenstvo. „Dobio sam informaciju da trener nije imao nikakav problem, ali jeste Mateuš, koji me ne prihvata u timu i ne… »
Rat braće u Poljskoj

Rat braće u Poljskoj

Sport klub 10.08.2022
Marsel Ponitka, igrač španske Saragose, optužio je brata Mateuša da ga je izbacio sa spiska reprezentacije Poljske za Evropsko prvenstvo. „Dobio sam informaciju da trener nije imao nikakav problem, ali je jeste Mateuš, koji me ne prihvata u timu i… »
Skandal u redovima rivala Srbije - najbolji igrač izbacio brata iz reprezentacije: Nek dođe da raspravimo kao muškarci!

Skandal u redovima rivala Srbije - najbolji igrač izbacio brata iz reprezentacije: Nek dođe da raspravimo kao muškarci!

Mondo 10.08.2022
Mateuš Ponitka ne želi svog mlađeg brata u reprezentaciji Poljske ni u kom slučaju. Mateuš Ponitka ne želi svog mlađeg brata u reprezentaciji Poljske ni u kom slučaju. Neverovatne stvari dešavaju se u reprezentaciji Poljske gde je izbio pravi rat… »

Vesti dana »