Повезане вести
Баждар у Партизану до 2026. године
Спорт клуб 10.08.2022
Самед Баждар, 18 – годишњи ас Партизана, продужио је уговор са црно-белима до 2026. године. –Драго ми је да сам са мојим вољеним клубом продужио уговор до 2026. године! Сваким даном сам све ближи остварењу својих жеља и… »
Траже га Реал и Атлетико, али Партизан га закључао: Црно-бели потписали "новог Влаховића" на дуже стазе!
Мондо 10.08.2022
Лепа вест за Илију Столицу пред наставак сезоне у Партизану. Лепа вест за Илију Столицу пред наставак сезоне у Партизану. Млади и талентовани нападач ПартизанаСамед Баждар (18) продужио је уговор са црно-белима све до 2026… »
Партизан још не да Баждара
Данас 10.08.2022
Талентовани фудбалер потписао нови уговор. Самед Баждар има 18 година и још пре уласка у сениорски тим клуба из Хумске налази се на радару скаута европских клубова, па су га црно-бели убедили да потпише нови уговор, јер само тако… »
Узалуд је звао јувентус: Партизан обрадовао "гробаре" - црно-бели обезбедили важан потпис!
Вечерње новости 10.08.2022
У фудбалском клубу Партизана данас постоји додатни разлог за задовољство. фото: АП Уговор са црно-белима продужио је суперталентовани Самед Баждар. Овај 18-годишњак је са Партизаном потписао наставак сарадње све до 2026… »
Вести дана »
Рафинерија на ивици гашења - шта подразумева кризни план
Блоомберг Адриа пре 24 минутајош 42 повезане
"Време је: Опасно!" Хитно упозорење РХМЗ: Због 2 појаве метеоаларми на снази наредна 3 дана
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних
Вучић: Нисмо добили позитивну одлуку из САД о НИС-у, држава дала дозволу за престанак рада рафинерије
НИН пре 49 минутајош 77 повезаних
Кремљ: Састанак Виткофа и Путина током поподнева; Кубилијус: Европа мора да има сопствени план за мир
РТС пре 25 минутајош 30 повезаних