Povezane vesti
Baždar u Partizanu do 2026. godine
Sport klub 10.08.2022
Samed Baždar, 18 – godišnji as Partizana, produžio je ugovor sa crno-belima do 2026. godine. –Drago mi je da sam sa mojim voljenim klubom produžio ugovor do 2026. godine! Svakim danom sam sve bliži ostvarenju svojih želja i ciljeva, ali uz ono što je… »
Traže ga Real i Atletiko, ali Partizan ga zaključao: Crno-beli potpisali "novog Vlahovića" na duže staze!
Mondo 10.08.2022
Lepa vest za Iliju Stolicu pred nastavak sezone u Partizanu. Lepa vest za Iliju Stolicu pred nastavak sezone u Partizanu. Mladi i talentovani napadač PartizanaSamed Baždar (18) produžio je ugovor sa crno-belima sve do 2026. godine, što je svakako dobra… »
Partizan još ne da Baždara
Danas 10.08.2022
Talentovani fudbaler potpisao novi ugovor. Samed Baždar ima 18 godina i još pre ulaska u seniorski tim kluba iz Humske nalazi se na radaru skauta evropskih klubova, pa su ga crno-beli ubedili da potpiše novi ugovor, jer samo tako bi mogli da zarade od… »
Uzalud je zvao juventus: Partizan obradovao "grobare" - crno-beli obezbedili važan potpis!
Večernje novosti 10.08.2022
U fudbalskom klubu Partizana danas postoji dodatni razlog za zadovoljstvo. foto: AP Ugovor sa crno-belima produžio je supertalentovani Samed Baždar. Ovaj 18-godišnjak je sa Partizanom potpisao nastavak saradnje sve do 2026. godine. Podstimo, mladi… »
Vesti dana »
Generalni sekretar Hezbolaha: Pregovorima Libana i Izraela mora da se postigne recipročna bezbednost
Insajder pre 27 minutajoš 42 povezane
VIDEO Hrvatica zapalila mreže, ponovo pokrenuta lavina zbog lažnog obećanja
Nova pre 12 minutajoš 65 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 18. jun 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 53 minutajoš 18 povezanih