Povezane vesti
Počinje sezona ambrozije! Posle ovog datuma alergični treba da budu na oprezu: Evo kakve tegobe izaziva ambrozija!
Kurir 10.08.2022
Zrno ambrozije ima 50 alergenih svojstava koje izazivaju razne tegobe koje mogu biti lakše, poput curenja nosa, ali i mnogo neprijatnije, kao što su otežano disanje, bol u grudima i gušenje. Oni koji su alergični na ambroziju imaju još nekoliko dana… »
Počinje sezona ambrozije: Naš doktor savetuje kako da neprijatne simptome svedete na minimum
Telegraf 10.08.2022
Kraj leta je period kad je koncentracija polena biljke vrlo visoka, što osobama koje su osetljive predstavlja veliki problem. Osobe koje su alergične na ambroziju imaju još svega nekoliko dana da preduzmu mere kako bi sprečili uticaj polena ove biljke… »
Vesti dana »
Sjajna partija Vučevića nedovoljna Bulsima - Hjustonu šuterski obračun protiv Klivlenda VIDEO
B92 pre 34 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Srbija uživa u toplom januaru: Prognoza vremena za 26. januar 2025.
Glas juga pre 4 satijoš 9 povezanih
Libanske vlasti: Jedna osoba ubijena, 17 ranjenih u izraelskoj vatri na jugu Libana
RTV pre 34 minutajoš 6 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane