Povezane vesti
Skandal! Majci naplatili autobusku kartu za šestomesečnu bebu! Za dete koje ne zauzima ni sedište platila sam 455 dinara!
Kurir 10.08.2022
Majka sa bebom koja je putovala od Negotina do Kladova osim svoje karte morala je da plati i kartu i za svoju šestomesečnu bebu. "Stvarno sam ogorčena… Putovala sam autobusom od Negotina do Kladova, znači oko 60 km. Platila sam kartu za bebicu, koja ne… »
Majka iz Kladova platila autobusku kartu za bebu od 6 meseci! Krenula lavina komentara - "Strašno, to ne postoji nigde!"
Mondo 10.08.2022
Majka sa bebom je putovala od Negotina do Kladova i zato je pored svoje karte morala da plati i za svoju bebu. Majka sa bebom je putovala od Negotina do Kladova i zato je pored svoje karte morala da plati i za svoju bebu. Jedna mlada majka koja je… »
Vesti dana »
Tramp otkrio plan za dan posle završetka rata na Bliskom istoku: Ponovo udario na saveznike iz NATO pakta
Mondo pre 3 satajoš 31 povezana
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
Radio 021 pre 12 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 13 satijoš 2 povezane
U Beogradu održan skup Za odbranu KiM, Nestorović najavio predsedničku kandidaturu
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane