Повезане вести
Скандал! Мајци наплатили аутобуску карту за шестомесечну бебу! За дете које не заузима ни седиште платила сам 455 динара!
Курир 10.08.2022
Мајка са бебом која је путовала од Неготина до Кладова осим своје карте морала је да плати и карту и за своју шестомесечну бебу. "Стварно сам огорчена… Путовала сам аутобусом од Неготина до Кладова, значи око 60 км. Платила сам… »
Мајка из Кладова платила аутобуску карту за бебу од 6 месеци! Кренула лавина коментара - "Страшно, то не постоји нигде!"
Мондо 10.08.2022
Мајка са бебом је путовала од Неготина до Кладова и зато је поред своје карте морала да плати и за своју бебу. Мајка са бебом је путовала од Неготина до Кладова и зато је поред своје карте морала да плати и за своју бебу. Једна… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана