Povezane vesti
Skandal! Majci naplatili autobusku kartu za šestomesečnu bebu! Za dete koje ne zauzima ni sedište platila sam 455 dinara!
Kurir 10.08.2022
Majka sa bebom koja je putovala od Negotina do Kladova osim svoje karte morala je da plati i kartu i za svoju šestomesečnu bebu. "Stvarno sam ogorčena… Putovala sam autobusom od Negotina do Kladova, znači oko 60 km. Platila sam kartu za bebicu, koja ne… »
Majka iz Kladova platila autobusku kartu za bebu od 6 meseci! Krenula lavina komentara - "Strašno, to ne postoji nigde!"
Mondo 10.08.2022
Majka sa bebom je putovala od Negotina do Kladova i zato je pored svoje karte morala da plati i za svoju bebu. Majka sa bebom je putovala od Negotina do Kladova i zato je pored svoje karte morala da plati i za svoju bebu. Jedna mlada majka koja je… »
Vesti dana »

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Do ovog datuma nema povratka pravog leta, pašće dosta kiše: Čubrilo objavio novu prognozu do polovine avgusta
Mondo pre 1 satjoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih