Povezane vesti
Veliki požar na Voždovcu! Izgorelo potkrovlje kuće u Bilećkoj ulici: Nije bilo povređenih! (video)
Kurir 11.08.2022
Veliki požar izbio je večeras u Bilećkoj ulici na Voždovcu, a prema prvim informacijama gori kuća. Gust dim nepestano kulja i policija ne dozvoljava da se priđe. Prema informacijama sa društvenih mreža, odjekuju manje detonacije. Prema rečima očevidaca… »
"Video sam da nešto gori, a onda shvatio da je to moja kuća": Izgorelo potkrovlje kuće na Voždovcu
Blic 11.08.2022
Potkrovlje kuće u Bilećkoj ulici na Voždovcu u potpunosti je izgorelo, a na sreću, u požaru nije bilo povređenih. Vatra je buknula oko ponoći, a vatrogasci su odmah izašli na lice mesta i sprečili da se plamen proširi. - Sedeo sam u kafiću sa devojkom, a… »
Vesti dana »
Protiv domaćina za prvo mesto: Srbija protiv Nemaca za totalnu dominaciju na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 47 minutajoš 35 povezanih
Stiže razvedravanje, pa zatim novi oblak nad Balkanom: Evo kakvo nas vreme čeka do 7. decembra
Glas juga pre 1 satjoš 19 povezanih
Lekari joj se bore za život! Poznato stanje žene koja je povređena u nesreći na autoputu "Miloš Veliki": Otac Sreten umro u bolnici, beba poginula na licu mesta
Blic pre 12 minutajoš 55 povezanih
ŽENE GUBE PRAVO NA PENZIJU PO STARIM USLOVIMA AKO NE URADE OVO DO 31. DECEMBRA! Od januara važe nova, stroža pravila
Ozon pre 42 minutajoš 13 povezanih