Povezane vesti
Veliki požar na Voždovcu! Izgorelo potkrovlje kuće u Bilećkoj ulici: Nije bilo povređenih! (video)
Kurir 11.08.2022
Veliki požar izbio je večeras u Bilećkoj ulici na Voždovcu, a prema prvim informacijama gori kuća. Gust dim nepestano kulja i policija ne dozvoljava da se priđe. Prema informacijama sa društvenih mreža, odjekuju manje detonacije. Prema rečima očevidaca… »
"Video sam da nešto gori, a onda shvatio da je to moja kuća": Izgorelo potkrovlje kuće na Voždovcu
Blic 11.08.2022
Potkrovlje kuće u Bilećkoj ulici na Voždovcu u potpunosti je izgorelo, a na sreću, u požaru nije bilo povređenih. Vatra je buknula oko ponoći, a vatrogasci su odmah izašli na lice mesta i sprečili da se plamen proširi. - Sedeo sam u kafiću sa devojkom, a… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 79 povezanih

Srebrni korset i zgodna brineta: Milica Pavlović među poslednjima došla na Tarin rođendan, evo ko joj pravi društvo
Mondo pre 5 minutajoš 44 povezane

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 5 satijoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 55 minutajoš 25 povezanih