Повезане вести

Тужилац каже да нема доказа да је криминална група Абазовићу дала криптовани телефон

Тужилац каже да нема доказа да је криминална група Абазовићу дала криптовани телефон

Слободна Европа 11.08.2022
Истрагом Специјалног државног тужилаштва (СДТ) нијесу пронађени докази да су чланови организоване криминалне групе обезбиједили телефон са апликацијом СКИ за премијера Црне Горе Дритана Абазовића, нити да је он комуницирао са… »
ДПС ударио На Дритана: Тужилац Турковић – Нема доказа да је Абазовић набављао криптоване телефоне од припадника криминалног…

ДПС ударио На Дритана: Тужилац Турковић – Нема доказа да је Абазовић набављао криптоване телефоне од припадника криминалног…

Вечерње новости 11.08.2022
ЦРНОГОРСКИ специјални тужилац Мирослав Турковић је оценио да нема никаквих основа за закључак да је премијер Дритан Абазовић набављао криптоване мобилне телефоне од припадника криминалног клана, како су то објавили неки… »
Тужилаштво: Нема доказа да је Абазовић набављао телефоне од криминалаца

Тужилаштво: Нема доказа да је Абазовић набављао телефоне од криминалаца

Н1 Инфо 11.08.2022
Специјално тужилаштво у Подгорици саопштило је да нема доказа који указују да је премијер Црне Горе Дритан Абазовић са припадницма једног од најозлоглашенијих балканских кланова договарао набавку криптованих телефона.То пише у… »
Жестоки напади на дритана! Користио криптовани телефон да комуницира са криминалним кланом - огласио се тужилац

Жестоки напади на дритана! Користио криптовани телефон да комуницира са криминалним кланом - огласио се тужилац

Србија данас 11.08.2022
Специјални тужилац Мирослав Турковић је на основу доказа прикупљених у истрази мишљења да нема основа за закључак да је премијер Дритан Абазовић набављао криптоване мобилне телефоне од припадника криминалног клана, како је… »
Абазовић тражи да СДТ испита писање Мпортала

Абазовић тражи да СДТ испита писање Мпортала

РТВ 11.08.2022
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Дритан Абазовић негирао је било какву повезаност са криминалним организацијама и тражи од Специјалног државног тужилаштва да испита писање подгоричког Мпортала да је преко једне од криминалних… »
Абазовић: Тужилаштво да испита све небулозне оптужбе против мене

Нови магазин 11.08.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић позвао је Специјално државно тужилаштво (СДТ) да испита наводе које је објавио М портал, а по којима припадници једног од најозлоглашенијих криминалних кланова на Балкану говоре о томе како… »
Абазовић: Позивам оне који су намерили „скидање моје главе“ да пожуре, и СДТ да испита све небулозне оптужбе везане за мене…

Абазовић: Позивам оне који су намерили „скидање моје главе“ да пожуре, и СДТ да испита све небулозне оптужбе везане за мене…

Данас 11.08.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић позвао је Специјално државно тужилаштво (СДТ) да испита наводе које је објавио М портал, а по којима припадници једног од најозлоглашенијих криминалних кланова на Балкану говоре о томе како… »

Н1 Инфо 11.08.2022
Абазовић - "стојим на располагању сдт-у": Стеже се обруч око криминалних структура блиских ДПС-у

Абазовић - "стојим на располагању сдт-у": Стеже се обруч око криминалних структура блиских ДПС-у

Вечерње новости 10.08.2022
ЦРНОГОРСКИ премијер Дритан Абазовић позивао је Специјално државно тужилаштво да испита све, како је оценио, небулозне оптужбе које се доводе у везу са његовим именом, објављене од стране портала у улози "Удар 2", задуженог како… »

Вести дана »