Povezane vesti
Reakcija pokreta „Novi 6. oktobar“: Spin o Vučićevoj adresi nastavak pritiska na medije
Danas 11.08.2022
Kampanja SNS-režima protiv lista „Danas“ nastavak je kampanje protiv medija koji ne izveštavaju tačno onako kako je politički podobno iz perspektive užeg i radikalnog krila SNS-a, okupljenog oko predsednika te stranke, saopštio je danas pokret „Novi 6… »
Vučić o objavljivanju adrese: Bez veze je to što su uradili, sve je to malo komplikovano
Kurir 11.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da on sam neće preduzimati ništa protiv bilo koga, komentarišući pisanje lista Danas o adresama na kojima je stanovao. "Što se tiče adrese, sve je to malo komplikovano pošto su mi starija deca ostala… »
Vesti dana »

Novi napadi Rusije na Ukrajinu nakon sastanka Trampa i Putina na Aljasci
Slobodna Evropa pre 36 minutajoš 24 povezane

Uživo bura nakon samita Putina i Trampa! Oglasio se Kremlj o sastanku sa Zelenskim, ključni uslov Amerike nije ispunjen: Rusi non-stop provocirali, jedna rečenica je sve bacila u trans
Blic pre 31 minutajoš 60 povezanih

Pešić: Nemamo kontinuitet igre u odbrani; Bogdanović: Još uvek vežbamo i treniramo
RTS pre 6 minutajoš 25 povezanih

Zbog vrućina danas na snazi narandžasti i crveni meteoalarm
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 21 povezana

"Putin 1 - Tramp 0" Nemci čupaju kose, Išinger ne može da sakrije bes zbog samita na Aljasci
Alo pre 51 minutajoš 14 povezanih