Povezane vesti

Bivši igrač Partizana se seli na drugi kraj Srbije: Kad im fali napadač, uzmu ga iz Vojvodine!

Mondo 11.08.2022
Nekadašnji napadač Partizana završio je deo karijere u Vojvodini, ali ostaje u Superligi. Nekadašnji napadač Partizana završio je deo karijere u Vojvodini, ali ostaje u Superligi. Nekadašnji napadač Partizana ima novi klub! Nakon povratka u srpski… »

Bojan Matić ponovo u Super ligi!

Sportske.net 11.08.2022
Napadač Bojan Matić, fudbaler koji je svojevremeno igrao za Vojvodinu i Partizan, potpisao je ugovor sa Napretkom iz Kruševca. Ovaj 30-godišnjak je potpisao na dve godine sa Kruševljanima, a zadužio je dres sa brojem 18. Matić je svoju karijeru… »

Napredak rešio pitanje napadača: Bivši fudbaler Partizana stigao u Kruševac

Večernje novosti 11.08.2022
Nekadašnji fudbaler Partizana i Vojvodine Bojan Matić novi je napadač Napretka, saopštio je superligaš iz Kruševca. Foto: M. Vukadinović Kako se navodi, 30-godišnji fudbaler potpisao je dvogodišnji ugovor i nosiće drfes sa brojem 18. Matić je… »

Matić stigao u Napredak

B92 11.08.2022
Nekadašnji fudbaler Partizana i Vojvodine Bojan Matić novi je napadač Napretka, saopštio je superligaš iz Kruševca. Kako se navodi, 30-godišnji fudbaler potpisao je dvogodišnji ugovor i nosiće drfes sa brojem 18. Matić je osim za Partizan i… »

Veliko pojačanje u Kruševcu: Nekadašnji napadač Partizana stigao u Napredak! (video)

Hot sport 11.08.2022
Prave ozbiljan tim! Napredak iz Kruševca danas je ozvaničio saradnju sa iskusnim napadačem Bojanom Matićem. On ima 30 godina, a ovdašnja publika ga pamti po fenomenalnim partijama pre svega u dresu Vojvodine. Tokom svoje karijere nastupao je za… »

Napredak doveo napadača iz Vojvodine

Sport klub 11.08.2022
Bojan Matić novi je fudbaler Napretka, saopštio je klub iz Kruševca. Iskusni napadač je potpisao ugovor na dve godine i zadužio dres sa brojem 18. Stigao je iz Vojvodine, čije je boje branio u dva navrata, a u bogatoj karijeri nastupao je i za… »

Bivši igrač Partizana i Vojvodine pojačao napad Kruševljana

Sportski žurnal 11.08.2022
Bojan Matić novi špic Napretka. Nekadašnji napadač Partizana i Vojvodine Bojan Matić novi je napadač Napretka, saopštio je superligaš iz Kruševca. Kako se navodi, 30-godišnji fudbaler potpisao je dvogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 18… »

Vesti dana »