Povezane vesti
Vučić: Strašan greh sam počinio što sam tri puta tražio da odem u Jasenovac
Politika 11.08.2022
„Još veći greh mi je što neću da idem kod njih na more. Čekajte ljudi, kome smetam? Jesam li rekao ijednu ružnu reč o bilo kome?”, zapitao se predsednik Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna šta bi odgovorio… »
Moja dva greha – Želeo sam u Jasenovac i “otvorio” sam Oluju
Vesti online 11.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna šta bi odgovorio Hrvatima na sprovedenu hajku, a koji ubace “Vučić” što god da se desi, ali je i naglasio da je njegov greh, pored toga što je poželeo da položi cvet u Jasenovcu i… »
Vesti dana »

Zagreb ostaje u rukama levice: Tomislav Tomašević u drugom krugu ponovo izabran za gradonačelnika
Nova pre 8 minutajoš 14 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 10 satijoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 28 minutajoš 20 povezanih

Poljski centristički kandidat Trzaskowski objavio pobjedu na predsjedničkim izborima
Al Jazeera pre 53 minutajoš 38 povezanih

Samo dva nova tima u Superligi: Napredak takođe opstao, minimalac protiv Mladosti GAT u Kruševcu dovoljan
Telegraf pre 38 minutajoš 18 povezanih