Povezane vesti
Od penzije jedva živim! Pevač ostao nepokretan, izgubio sina i ukrali mu kolica - Nemam pomoć, u strahovitoj sam krizi!
Mondo 11.08.2022
Hrvatski pevač Zdravko Škender koga su tokom godina zadesile brojne tragedije požalio se da jedva krpi kraj s krajem. Hrvatski pevač Zdravko Škender koga su tokom godina zadesile brojne tragedije požalio se da jedva krpi kraj s krajem. Zdravko Škender… »
Imam smešnu penziju! Pevač ostao nepokretan posle saobraćajke, ukrali mu kolica, izgubio sina, a sad jedva sastavlja kraj s…
Kurir 11.08.2022
Hrvatski pevač Zdravko Škender (71) požalio se da od penzije ne može da živi, a da ima veoma malo nastupa. - Pevam kada me neko pozove, previše nastupa nemam, voleo bih ih imati s obzirom na hitove. Trebalo bih raditi svaki dan, pogotovo u Dalmaciji, a… »
Vesti dana »
Obrušio se kran na gradilištu novog mosta, jedna osoba poginula, tri radnika povređena
RTS pre 31 minutajoš 13 povezanih
"Cela civilizacija će umreti večeras" Tramp je upravo najavio kataklizmu za Iran, ove reči izazivaju jezu: Teheranu curi vreme, biće izbrisan sa mape
Blic pre 30 minutajoš 32 povezane
Prodat DIS: Akvizicijom nastao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
B92 pre 55 minutajoš 26 povezanih
Cene nafte naglo skočile zbog novih, zloslutnih pretnji Trampa Iranu: Svet na ivici novog energetskog šoka
Blic pre 51 minutajoš 36 povezanih
Pucnjava kod izraelskog konzulata u Istanbulu: Jedan napadač ubijen, druga dvojica "neutralisana" (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih