Povezane vesti
Tabaković: Ne vidim sebe u sastavu nove Vlade Srbije
Novi magazin 11.08.2022
Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da ne vidi sebe u sastavu nove Vlade Srbije. "Ja volim ovaj posao. Radim ga sa istom verom i posvećenošću kao i prvog dana. Ukoloko bi mi neko postavio uslov ili ovo ili nešto… »
Jorgovanka Tabaković: Ili sam guverner ili ništa drugo
Danas 11.08.2022
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković danas je, odgovarajući na pitanje novinara vidi li sebe u novoj Vladi, rekla da je navikla na ulogu kandidata, ali da je za nju funkcija guvernera „dar od Boga“ i da ne postoji ili – ili jer za nju „ne… »
Beta video 11.08.2022
BEOGRAD - "Ja volim ovaj posao. Radim ga sa istom verom i posvećenošću kao i prvog dana. Ukoloko bi mi neko postavio uslov ili ovo ili nešto drugo ja bih rekla postoji ovo i ništa drugo. Ja sebe vidim samo ovde", kazala je guvernerka Narodne banke Srbije… »
N1 Info 11.08.2022
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković izjavila je da ne vidi sebe u sastavu nove Vlade Srbije. „Ja volim ovaj posao. Radim ga sa istom verom i posvećenošću kao i prvog dana. Ukoliko bi mi neko postavio uslov ili ovo ili nešto drugo ja bih… »
Vesti dana »
Još 3 dana do isteka roka za prijavu bespravnih objekata! Evo koji građani imaju pravo da dobiju produženje
Kurir pre 35 minutajoš 14 povezanih
Oštetio budžet opštine Odžaci za 833.000 dinara, novac za projekte potrošio na nabavku računara
Radio sto plus pre 10 minutajoš 10 povezanih