Повезане вести
Табаковић: Не видим себе у саставу нове Владе Србије
Нови магазин 11.08.2022
Гувернерка Народне банке Србије (НБС) Јоргованка Табаковић изјавила је данас да не види себе у саставу нове Владе Србије. "Ја волим овај посао. Радим га са истом вером и посвећеношћу као и првог дана. Уколоко би ми неко поставио… »
Јоргованка Табаковић: Или сам гувернер или ништа друго
Данас 11.08.2022
Гувернерка Народне банке Србије Јоргованка Табаковић данас је, одговарајући на питање новинара види ли себе у новој Влади, рекла да је навикла на улогу кандидата, али да је за њу функција гувернера „дар од Бога“ и да не постоји… »
Бета видео 11.08.2022
БЕОГРАД - "Ја волим овај посао. Радим га са истом вером и посвећеношћу као и првог дана. Уколоко би ми неко поставио услов или ово или нешто друго ја бих рекла постоји ово и ништа друго. Ја себе видим само овде", казала је… »
Н1 Инфо 11.08.2022
Гувернерка Народне банке Србије Јоргованка Табаковић изјавила је да не види себе у саставу нове Владе Србије. „Ја волим овај посао. Радим га са истом вером и посвећеношћу као и првог дана. Уколико би ми неко поставио услов или… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане