Повезане вести
Сивић пред Нови Пазар за прекид црног низа: Даћемо све, ма и више од тога за победу!
Хот спорт 11.08.2022
Фудбалери Радничког у петак од 18 часова дочекују Нови Пазар, у премијерној утакмици шестог кола Суперлиге Србије. Нишлије у овај дуел улазе са два бода на свом конту, додуше уз меч мање. Победе над Партизаном и Младошћу из… »
Гаћиновић пред повратак у Ниш: "Сивић познаје Нови Пазар, ја познајем Раднички..."
Спортске.нет 11.08.2022
"Тренирао сам Нишлије. Познајем ту средину. Имају квалитет и организовани су као клуб. У добром смо ритму. Добили смо Партизан и ТСЦ. Оптимиста сам, као и увек", рекао је Гаћиновић. Пазар је осми на табели са шест бодова, док је… »
Сивић сигуран - Време је за победу!
Спортске.нет 11.08.2022
Тренер фудбалера Радничког из Ниша Томислав Сивић изјавио је данас да његова екипа "иде на победу" против Новог Пазара, пренео је клуб. Раднички сутра дочекује Нови Пазар у шестом колу Супер лиге Србије. "Нови Пазар стиже на… »
Без емоција против "свог" пазара: Тренер Радничког има лошу и добру вест пред сутрашњи меч
Вечерње новости 11.08.2022
ФУДБАЛЕРИ Радничког у петак од 18 часова дочекују Нови Пазар, у премијерној утакмици шестог кола Суперлиге Србије. Фото: А. Илић Нишлије у овај дуел улазе са два бода на свом конту, додуше уз меч мање. Победе над Партизаном и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана