Повезане вести
Миленковић продужио уговор са Фиорентином до 2027. године
Политика 11.08.2022
ФИРЕНЦА – Српски фудбалски репрезентативац Никола Миленковић продужио је данас уговор са Фиорентином до 2027. године, саопштио је италијански клуб. „Веома сам срећан што остајем у клуб, овде се осећам веома лепо, допада ми се… »
Ма какав интер, какав јуве - остајем овде! Србин одбио великане, не мења клуб: "Са вама хоћу у Лигу шампиона!"
Мондо 11.08.2022
Српски дефанзивац обавезао се на вишегодишњу сарадњу са клубом из Фиренце. Српски дефанзивац обавезао се на вишегодишњу сарадњу са клубом из Фиренце. Дилеме више нема, Никола Миленковић остаје у Фиорентини. Званично је ставио… »
Готово је! Никола Миленковић обелоданио где наставља каријеру (видео)
Вечерње новости 11.08.2022
САДА више нема дилеме, нагађања о томе где ће популарни "Блеки" наставити каријеру могу да престану. Фото: Профимедиа Српски фудбалски репрезентативац Никола Миленковић продужио је данас уговор са Фиорентином, и то до 2027… »
Блеки потписао уговор: Позната судбина Николе Миленковића! (фото)
Хот спорт 11.08.2022
Радили су на Артемио Франкију непрестано на појачањима овог лета, дошли су врхунски играчи попут Мандрагоре, Јовића, Дода, али најбољи посао је Виола изгледа обавила данас, а то је да су задржали српског дефанзивца Николу… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 38 минутајош 37 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане