Povezane vesti
Rekao je, što me tako gledaš, pa mu čekićem razbio glavu! Jeziva ispovest žene prodavca lubenica: Od muža mi je napravio…
Kurir 11.08.2022
Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca koga je sredinom jula čekićem u glavu udario K. M. (62) i teško ga povredioizašao je iz bolnice. Njegove supruga Zorica je u potresnoj ispovesti rekla da "joj je nasilnik upropastio muža i da je svaki… »
"Od muža mi je napravio invalida": Bolna ispovest žene prodavca lubenica kom je nasilnik smrskao glavu čekićem
Telegraf 11.08.2022
Navodi da su ona i ćerka Tanja svaki dan strahovale za njegovo stanje dok je bio u bolnici. Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca koji teško je povređen sredinom jula kada ga je čekićem u glavu udario K. M. (62), kako saznajemo od njegove… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Novi Sad i danas na nogama: Doktor KCV-a uhapšen na protestu, građani ispred zatvora na Klisi
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Nemačka ubedljiva: Atomska četvrtina poništila 30 minuta mučenja
Sport klub pre 16 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Stariji muškarac kojeg je žandarm gurnuo pokazao povrede: Slomljen mu lakat, rebra "škljocaju" kad govori i diše
N1 Info pre 51 minutajoš 21 povezana

Nevreme na pomolu! Stižu pljuskovi i grmljavina u ove delove Srbije, užareno vreme se menja iz korena
Alo pre 51 minutajoš 21 povezana