Povezane vesti
Rekao je, što me tako gledaš, pa mu čekićem razbio glavu! Jeziva ispovest žene prodavca lubenica: Od muža mi je napravio…
Kurir 11.08.2022
Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca koga je sredinom jula čekićem u glavu udario K. M. (62) i teško ga povredioizašao je iz bolnice. Njegove supruga Zorica je u potresnoj ispovesti rekla da "joj je nasilnik upropastio muža i da je… »
"Od muža mi je napravio invalida": Bolna ispovest žene prodavca lubenica kom je nasilnik smrskao glavu čekićem
Telegraf 11.08.2022
Navodi da su ona i ćerka Tanja svaki dan strahovale za njegovo stanje dok je bio u bolnici. Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca koji teško je povređen sredinom jula kada ga je čekićem u glavu udario K. M. (62), kako saznajemo od… »
Vesti dana »

(VIDEO) Širom Beograda građani pravili buku: Vozači iz automobila i prolaznici uzvikivali „Pumpaj“
N1 Info pre 32 minutajoš 33 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 4 satijoš 48 povezanih