Povezane vesti

Vendi izjavila "ona je uličarka", Tamara udarila još žešće: Oglasila se i opet potkačila Jovanu - Mislila je na skraćenu

Vendi izjavila "ona je uličarka", Tamara udarila još žešće: Oglasila se i opet potkačila Jovanu - Mislila je na skraćenu

Mondo 12.08.2022
Rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić ne jenjava, a u sve je umešana i Vesna Vukelić vendi. Rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić ne jenjava, a u sve je umešana i Vesna Vukelić vendi. Javno prepucavanje Tamare Đurić i Jovane Jeremić… »
Vendi je pametna žena! Tamara Đurić za Kurir: Sigurna sam da je mislila na skraćenu prostitutku - volonterku!

Vendi je pametna žena! Tamara Đurić za Kurir: Sigurna sam da je mislila na skraćenu prostitutku - volonterku!

Kurir 12.08.2022
Svađa između Tamare Đurić i Jovane Jeremić ne jenjava, njih dve se iz dana u dan čašćavaju sočnim uvredama, a nedavno su u sukob umešale i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi koja je izjavila da je ne zanimana mišljenje uličarke, aludirajući na… »
Tamara Đurić nije znala s Kim se kači! Potkačila Vendi zbog rata sa Jeremićkom! Pevačica nikad jasnija: Ona je uličarka!

Tamara Đurić nije znala s Kim se kači! Potkačila Vendi zbog rata sa Jeremićkom! Pevačica nikad jasnija: Ona je uličarka!

Kurir 12.08.2022
Vesna Vukelić Vendi oglasila se za Kurir i tom prilikom odgovorila starleti Tamari Đurić, koja ju je spominjala u svađi sa Jovanom Jeremić, nazvavši je uličarkom. Prethodnih nedelja tema broj jedan u domaćim medijima je rat Jovane Jeremić sa… »
"Nemoj samo mene da tipuje": Bukti rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić! Voditeljka besna: "Prevaranti pričaju o…

"Nemoj samo mene da tipuje": Bukti rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić! Voditeljka besna: "Prevaranti pričaju o…

Blic 12.08.2022
Jovana Jeremić potkačila je javno Tamaru Đurić na Instagamu, pa ju je starleta žestoko spustila, a sada se voditeljka ponovo oglasila. - U porodici i porodičnom sistemu vrednosti u javnosti će vam najviše pričati kurve i kurvari. Emotivni… »
Tamara Đurić oplela po jovani Jeremić kao nikad dosad: "Ona može da se poredi sa Vendi, šta ona traži kad ni pre braka…

Tamara Đurić oplela po jovani Jeremić kao nikad dosad: "Ona može da se poredi sa Vendi, šta ona traži kad ni pre braka…

Blic 11.08.2022
Voditeljka Jovana Jeremić potkačila je starletu Tamaru Đurić na Instagamu, a starleta joj je sada žestoko odgovorila. Rat između Jovane Jeremić i Tamare Đurić ne prestaje. Voditeljka Jutanjeg programa na televiziji Pink indirektno je potkačila… »

Vesti dana »