Повезане вести
Вујовић: Блокирали смо фабрику, ми смо сада власници жељезаре
Ал Јазеера 12.08.2022
Радници Жељезаре Никшић у штрајку су глађу и попели су се на кров творнице. Траже да је држава преузме. Блокирали су Жељезару те ће у њен круг, кажу, пустити само премијера Дритана Абазовића. На овај потез одлучили су се… »
Радници никшићке Железаре на крову управне зграде штрајкују глађу, чекају Абазовића
Данас 12.08.2022
Након што су јуче прекинути разговори о куповини никшићке Железаре између Миодрага Давидовића и турске компаније Тошчелик, радници су почели штрајк глађу на крову управне зграде на који су се попели јуче после подне. Радници… »
Радници заузели никшићку Железару Тосчелик, почели штрајк глађу: "Од данас смо ми власници"
Еуроневс 12.08.2022
Радници никшићке Железаре Тосчелик заузели су фабрику и почели штрајк глађу, пошто су преговори о преузимању железаре између бизнисмена Миодрага Давидовића и представника турског Тосчелика запали у ћорсокак, и требало би да се… »
Радници Жељезаре Никшић заузели фабрику: Штрајк глађу због пропалих преговора с турским бизнисменом
Радио 021 12.08.2022
Радници никшићке Жељезаре Тосчелик заузели су фабрику и почели штрајк глађу. Преговори о преузимању жељезаре између бизнисмена Миодрага Давидовића и представника турског Тосчелика запали су у ћорсокак и требало би да се… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана