Povezane vesti
„Uči me da budem riba“: Pevačica otkrila kako joj pomaže Lepa Brena
Nova 12.08.2022
Sanja Đorđević je otkrila zašto nije aktivna na društvenim mrežama kao njene koleginice. Sanja Đorđević bila je gost na rođendanu ćerke Baneta Bojanića i tom prilikom otkrila sa kim se sa estrade druži najviše, kao i zašto nije aktivna na društvenim… »
Učila me je da budem riba na instagramu! Pevačica ispričala da joj je Lepa Brena otkrila tajne dobre fotke na mrežama!
Mondo 12.08.2022
Popularna domaća pevačica otkrila je kako ju je Lepa Brena učila tajnama dobre fotografije na društvenim mrežama. Popularna domaća pevačica otkrila je kako ju je Lepa Brena učila tajnama dobre fotografije na društvenim mrežama. Na rođendanu ćerke Baneta… »
Lepa Brena je uči tajnama obrade fotografija: Uči me da budem riba na društvenim mrežama! Ja sam operisana...
Kurir 12.08.2022
Sanja Đorđević bila je gost na rođendanu ćerke Baneta Bojanića i tom prilikom otkrila sa kim se sa estrade druži najviše, kao i zašto nije aktivna na društvenim mrežama kao njene koleginice. Pevačica je onda priznala da je Lepa Brena uspela da je nauči… »
Vesti dana »

Rhmz niže upozorenja: Preti opasnost od jedne opasne pojave, a ubrzo nas očekuje i totalni obrt
Blic pre 2 satajoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 7 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

IŽS: Instalirana dodatna merna oprema u Prokopu za kontinuirano praćenje i proveru „kretanja“ ploče
Biznis.rs pre 19 minutajoš 17 povezanih

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO
Nova pre 24 minutajoš 38 povezanih