Povezane vesti
„Uči me da budem riba“: Pevačica otkrila kako joj pomaže Lepa Brena
Nova 12.08.2022
Sanja Đorđević je otkrila zašto nije aktivna na društvenim mrežama kao njene koleginice. Sanja Đorđević bila je gost na rođendanu ćerke Baneta Bojanića i tom prilikom otkrila sa kim se sa estrade druži najviše, kao i zašto nije aktivna na… »
Učila me je da budem riba na instagramu! Pevačica ispričala da joj je Lepa Brena otkrila tajne dobre fotke na mrežama!
Mondo 12.08.2022
Popularna domaća pevačica otkrila je kako ju je Lepa Brena učila tajnama dobre fotografije na društvenim mrežama. Popularna domaća pevačica otkrila je kako ju je Lepa Brena učila tajnama dobre fotografije na društvenim mrežama. Na rođendanu… »
Lepa Brena je uči tajnama obrade fotografija: Uči me da budem riba na društvenim mrežama! Ja sam operisana...
Kurir 12.08.2022
Sanja Đorđević bila je gost na rođendanu ćerke Baneta Bojanića i tom prilikom otkrila sa kim se sa estrade druži najviše, kao i zašto nije aktivna na društvenim mrežama kao njene koleginice. Pevačica je onda priznala da je Lepa Brena uspela da… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 24 minutajoš 81 povezana
Uhapšen v.d. direktora JGSP u Novom Sadu i još sedam pripadnika tzv. balkanskog kartela
Sputnik pre 12 minutajoš 65 povezanih
Zvezda bez navijača u Milanu: Prvobitno donesena odluka ostaje na snazi!
Hot sport pre 42 minutajoš 32 povezane
Libanski mediji: SAD i Francuska će večeras objaviti prekid vatre Izraela i Hezbolaha
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih