Povezane vesti
Kurti odgovorio Vučiću: Kada Beograd priča o ubistvima i nasilju, govori o sebi
N1 Info 12.08.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti je, povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se Kosovo sprema za napad na Srbe na severu, rekao da Beograd kada priča o ubistvima i nasilju, govori o sebi, preneo je Kossev pisanje Gazete ekspres. „Pre svega, na… »
Kurti: Ja sam premijer nade i napretka, u Srbiji je predsednik straha i pretnje
Novi magazin 12.08.2022
Kosovski premijer Aljbin Kurti rekao je danas da izjave u Beogradu o ubistvima i nasilju govore "o njima i njihovoj mašti i planovima, a ne o Kosovu", komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se na Kosovu pripremaju likvidacije Srba… »
Kurti: Vučićeve izjave o likvidacijama na Kosovu su plod njegove mašte
Slobodna Evropa 12.08.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti ocenjuje da izjave zvaničnika iz Beograda, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kojima govore o nasilju i likvidacijama na Kosovu, pokazuju kakve su njihove misli i mašta. Kurti je ovako reagovao na izjave… »
Kurti: Ja sam premijer nade i napretka, u Srbiji je predsednik straha i pretnje
Radio sto plus 12.08.2022
„Pre svega, na osnovu pobede iz februara prošle godine, ja sam premijer nade i napretka, dok u Srbiji imate predsednika straha i pretnje. Kada u Srbiji govore o nasilju, govore o sebi, ne govore o našoj republici, o nama govore naše institucije“, rekao… »
Vesti dana »
U Nišu obeležena godišnjica ubistva Zorana Đinđića, opozicija pokreće inicijativu za spomenik
Južne vesti pre 30 minutajoš 61 povezana
EU ne vidi neposredne rizike po bezbednost snabdevanja naftom zbog rata sa Iranom
RTV pre 15 minutajoš 42 povezane
Rajt: SAD će osloboditi 172 miliona barela nafte iz strateških rezervi, bez tranzita naftnih tankera kroz Ormuski moreuz
RTV pre 30 minutajoš 51 povezana
Prolećno vreme u Novom Pazaru: Temperatura do 16 stepeni, mala šansa za kišu
IndeksOnline pre 1 satjoš 30 povezanih