Povezane vesti
Nije mi u opisu posla: To je radnica Autobuske stanice u Nišu odbrusila slepoj devojci koja je pitala za pomoć
Telegraf 12.08.2022
Ljudi su masovno osudili ponašanje radnice i zapitali se u kakvom to svetu živimo. Kada je reč o osobama s invaliditetom, Srbiji ne samo da nedostaje uređeniji sistem, već i više empatije i razumevanja prema ljudima s ovom vrstom problema. To se vidi i… »
Slepa devojka zamolila radnicu autobuske stanice za pomoć, ona joj odgovorila „Nije mi u opisu radnog mesta”
Jugmedia 12.08.2022
Scenaristkinja i spisateljica Ana Mijović napisala je na svom Tviter nalogu šta je jedna studentkinja Univerziteta u Nišu, Milica, doživela juče na Autobuskoj stanici u Nišu. Naime, Milica je slepa i zamolila je radnicu da je doprati do perona kako bi… »
Sramotno ponašanje radnice u Nišu! Slepa devojka je zamolila za pomoć, ona joj odgovorila "to mi nije u opisu posla"
Mondo 12.08.2022
Jedna devojka doživela je neprijatnost na autobuskoj stanici u Nišu jer je slepa. Jedna devojka doživela je neprijatnost na autobuskoj stanici u Nišu jer je slepa. Objava na Tviteru o svakodnevnim izazovima osoba sa hendikepom, odnosno o problemu sa… »
Vesti dana »

Na pregovorima u Stokholmu Kina i SAD možda produže pauzu na carine za još 90 dana
Telegraf pre 14 minutajoš 6 povezanih

Đilas: Dačić i Vučić nisu bili prevareni, znali su šta rade i potpisuju, to je bila cena da Zapad prihvati njihovu vladu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

(Foto, video) prve slike sa mesta gde je voz izleteo iz šina: Najmanje troje mrtvih, više od 30 povređenih: Stravičnu nesreću u Nemačkoj izazvala oluja?!
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Srbi ostali bez Audija u Grčkoj, a onda otkrivena strašna tajna - evo šta lopovi zaista rade sa ukradenim vozilima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana