Povezane vesti
Nije mi u opisu posla: To je radnica Autobuske stanice u Nišu odbrusila slepoj devojci koja je pitala za pomoć
Telegraf 12.08.2022
Ljudi su masovno osudili ponašanje radnice i zapitali se u kakvom to svetu živimo. Kada je reč o osobama s invaliditetom, Srbiji ne samo da nedostaje uređeniji sistem, već i više empatije i razumevanja prema ljudima s ovom vrstom problema. To se vidi i… »
Slepa devojka zamolila radnicu autobuske stanice za pomoć, ona joj odgovorila „Nije mi u opisu radnog mesta”
Jugmedia 12.08.2022
Scenaristkinja i spisateljica Ana Mijović napisala je na svom Tviter nalogu šta je jedna studentkinja Univerziteta u Nišu, Milica, doživela juče na Autobuskoj stanici u Nišu. Naime, Milica je slepa i zamolila je radnicu da je doprati do perona kako bi… »
Sramotno ponašanje radnice u Nišu! Slepa devojka je zamolila za pomoć, ona joj odgovorila "to mi nije u opisu posla"
Mondo 12.08.2022
Jedna devojka doživela je neprijatnost na autobuskoj stanici u Nišu jer je slepa. Jedna devojka doživela je neprijatnost na autobuskoj stanici u Nišu jer je slepa. Objava na Tviteru o svakodnevnim izazovima osoba sa hendikepom, odnosno o problemu sa… »
Vesti dana »

Mandić i Knežević prisustvovali paradi, opozicija poručuje da je odluka Vojske Crne Gore da učestvuje „sramna“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Zvanično od danas! Nova naknada za radne vize za SAD stupa na snagu: Evo za koga ne važe i koliko će koštati
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp: Venecuela odmah da prihvati pritvorene u psihijatrijskim bolnicama i zatvorenike koje je „ugurala“ u SAD
Danas pre 2 satajoš 1 povezana