Повезане вести
Није ми у опису посла: То је радница Аутобуске станице у Нишу одбрусила слепој девојци која је питала за помоћ
Телеграф 12.08.2022
Људи су масовно осудили понашање раднице и запитали се у каквом то свету живимо. Када је реч о особама с инвалидитетом, Србији не само да недостаје уређенији систем, већ и више емпатије и разумевања према људима с овом врстом… »
Слепа девојка замолила радницу аутобуске станице за помоћ, она јој одговорила „Није ми у опису радног места”
Југмедиа 12.08.2022
Сценаристкиња и списатељица Ана Мијовић написала је на свом Твитер налогу шта је једна студенткиња Универзитета у Нишу, Милица, доживела јуче на Аутобуској станици у Нишу. Наиме, Милица је слепа и замолила је радницу да је… »
Срамотно понашање раднице у Нишу! Слепа девојка је замолила за помоћ, она јој одговорила "то ми није у опису посла"
Мондо 12.08.2022
Једна девојка доживела је непријатност на аутобуској станици у Нишу јер је слепа. Једна девојка доживела је непријатност на аутобуској станици у Нишу јер је слепа. Објава на Твитеру о свакодневним изазовима особа са хендикепом… »
Вести дана »
Н1 код аутобуске у Сечњу где се налазе особе са списковима, носе беџеве са словом "Ћ" (ФОТО/ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 43 минутајош 61 повезана
Против домаћина за прво место: Србија против Немаца за тоталну доминацију на Светском првенству
Вечерње новости пре 43 минутајош 35 повезаних
АМСС: Мокри коловози и опасност од одрона на путевима у планинским деловима
Данас пре 2 сатајош 19 повезаних
460 саобраћајки и 9 погинулих за само пет дана! Још једна црна недеља на путевима, МУП се хитно огласио: Ово је црвени аларм за све! (фото)
Курир пре 28 минутајош 55 повезаних
Од сутра веће пензије – испуњено обећање дато најстаријим грађанима
Политика пре 1 сатјош 13 повезаних