Повезане вести
Мајка Николине Пишек у болници: „Стање се погоршава, више ме не препознаје“
Нова 12.08.2022
Водитељка открила детаље драме кроз коју пролази. Водитељка Николина Пишек објавила је на Инстаграму детаље драме кроз коју тренутно пролази. Наиме, њена мајка је завршила у болници због вирусног енцефалитиса. "Згрожена сам… »
Мајка николине Пишек завршила у болници! Водитељка открила кроз шта су прошле - "Једва препознаје брата и мене"
Мондо 12.08.2022
Водитељка Николина Пишек на друштвеним мрежама открила је да се њена мајка тренутно налази у болници након што јој је живот био угрожен. Водитељка Николина Пишек на друштвеним мрежама открила је да се њена мајка тренутно… »
Николина Пишек поново пролази кроз агонију: Дане проводи на неурологији: "Тешко је болесна, не препознаје ме више"
Блиц 12.08.2022
Николина Пишек објавила је фотографију са текстом у којем је описала агонију кроз коју је прошла њена мајка, која је због болести морала хитно да се смести у болницу. Како је водитељка објавила, њена мајка је завршила у… »
Драма! Мајка николине Пишек у болници! Због крварења на мозгу једва препознала ћерку! Водитељка очајна
Курир 12.08.2022
Николина Пишек, удовица историчара уметности Водоја Ристовића, објавила је фотографију са текстом у којем је похвалила лекаре болнице у којој је њена мајка тренутно због вирусног енцефалитиса. Водитељка је на почетку истакла да… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана