Povezane vesti

Majka Nikoline Pišek u bolnici: „Stanje se pogoršava, više me ne prepoznaje“

Majka Nikoline Pišek u bolnici: „Stanje se pogoršava, više me ne prepoznaje“

Nova 12.08.2022
Voditeljka otkrila detalje drame kroz koju prolazi. Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu detalje drame kroz koju trenutno prolazi. Naime, njena majka je završila u bolnici zbog virusnog encefalitisa. "Zgrožena sam okolnostima koje su… »
Majka nikoline Pišek završila u bolnici! Voditeljka otkrila kroz šta su prošle - "Jedva prepoznaje brata i mene"

Majka nikoline Pišek završila u bolnici! Voditeljka otkrila kroz šta su prošle - "Jedva prepoznaje brata i mene"

Mondo 12.08.2022
Voditeljka Nikolina Pišek na društvenim mrežama otkrila je da se njena majka trenutno nalazi u bolnici nakon što joj je život bio ugrožen. Voditeljka Nikolina Pišek na društvenim mrežama otkrila je da se njena majka trenutno nalazi u bolnici… »
Drama! Majka nikoline Pišek u bolnici! Zbog krvarenja na mozgu jedva prepoznala ćerku! Voditeljka očajna

Drama! Majka nikoline Pišek u bolnici! Zbog krvarenja na mozgu jedva prepoznala ćerku! Voditeljka očajna

Kurir 12.08.2022
Nikolina Pišek, udovica istoričara umetnosti Vodoja Ristovića, objavila je fotografiju sa tekstom u kojem je pohvalila lekare bolnice u kojoj je njena majka trenutno zbog virusnog encefalitisa. Voditeljka je na početku istakla da je zgrožena… »
Nikolina Pišek ponovo prolazi kroz agoniju: Dane provodi na neurologiji: "Teško je bolesna, ne prepoznaje me više"

Nikolina Pišek ponovo prolazi kroz agoniju: Dane provodi na neurologiji: "Teško je bolesna, ne prepoznaje me više"

Blic 12.08.2022
Nikolina Pišek objavila je fotografiju sa tekstom u kojem je opisala agoniju kroz koju je prošla njena majka, koja je zbog bolesti morala hitno da se smesti u bolnicu. Kako je voditeljka objavila, njena majka je završila u bolnici zbog virusnog… »

Vesti dana »