Повезане вести
"Могла сам да погинем, страдала ми је и карлица": Сандра Решић се тешко опоравља од удеса: "Имам хематоме свуда по телу…
Блиц 12.08.2022
Бивша задругарка доживела је пре неколико дана саобраћајну незгоду на Дорћолу у крају у коме иначе и живи. Поред материјалне штете на аутомобилу, озбиљније је и повређена, али се одмара и скупља снагу у кућним условима. - Сада… »
Страдала јој и карлица! Сандра Решић: Могла сам да будем мртва, јурили су 100 на сат! Нога у гипсу, носи крагну и сва у…
Курир 12.08.2022
Бивше учеснице ријалити шоу-програма "Задруга 5" као да је потерао неки гадан малер. Миљана Кулић се недељама бори за живот након операције желуца и слезине, Сандра Цапрић је на физикалној терапији након операције ноге због… »
Вести дана »
"Повлачимо се" Зет Доналда Трампа одустао од куповине и реконструкције зграде "Генералштаба"
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана