Povezane vesti

FOTO Ovo je mladić koji je ubijen u Kraljevu: Detalji stravičnog ubistva

FOTO Ovo je mladić koji je ubijen u Kraljevu: Detalji stravičnog ubistva

Nova 12.08.2022
Strahinja Marković (23) ubijen je prethodne noći oko 1.30 časova kada se vraćao sa posla u parku u naselju Moše Pijade u Kraljevu. Njega je nakon svađe, nožem u grudi, ubio Milan T. (24). Iz Kraljeva. Kako nezvanično saznajemo, ubica Milan T. je… »
"Dete mu je palo s prozora i poginulo, sad ode i on": Komšije Strahinje koji je izboden otkrile strašnu priču

"Dete mu je palo s prozora i poginulo, sad ode i on": Komšije Strahinje koji je izboden otkrile strašnu priču

Telegraf 12.08.2022
"Majka male je tada vrištala, a dete je palo sa drugog sprata, mi iz komšiluka smo videli devojčicu na pločniku i zvali Hitnu i policiju, ali bilo je kasno" Strahinja Marković (23), koji je ubijen u Kraljevu nakon što ga je Milan T. (24) ubo nožem… »
"Rekao si da ćeš videti našu Kasiju prvi": Bivša se oprostila srceparajućom porukom od ubijenog Strahinje

"Rekao si da ćeš videti našu Kasiju prvi": Bivša se oprostila srceparajućom porukom od ubijenog Strahinje

Telegraf 12.08.2022
"I poslednji put kada si mi rekao "Videću ja našu Kasju prvi", nisam ti verovala, prosto moj mozak nije mogao da prihvati" Strahinja Marković (23) koji je ubijen noćas u Kragujevcu kada ga je Milan T. (24) ubo nožem u grudi, kako smo objavili… »

Vesti dana »