Повезане вести
Вучић у обраћању нацији: Ана Брнабић и Милош Вучевић кандидати за премијера!
Курир 12.08.2022
Нисам хтео на море у Хрватску, нећу тамо док сам жив! Желео сам у Јасеновац, рекао је председник Александар Вучић. Од 1. јануара повећање плата за војску од чак 25 одсто! Албанци се неће умирити док не заврше север Косова. Следи… »
Вучић: Ана Брнабић и Милош Вучевић кандидати за премијера
Телеграф 12.08.2022
Председник Србије гостовао је на ТВ Прва. Председник Србије Александар Вучић рекао је на ТВ Прва да се не замера никоме и да не мисли да је потребно да се из овог или оног разлога додворава људима. Који год протест да се догоди… »
Вучић: Док сам жив нећу у Хрватску на море
Н1 Инфо 12.08.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да мора дати све од себе да Србија има најбоље односе са суседима, али да не сме да заборави шта је било са српским народом у Другом светском рату. Вучић је у интервјуу за Прву… »
Вучић: Не замерам грађанима који летују у Хрватској, али ја за живота тамо нећу ићи
Нови магазин 12.08.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ништа не замера грађанима који летују на хрватском приморју, али да он "за свог живота" неће летовати у Хрватској. "Они (грађани) који већ летују тамо (у Хрватској) су тиме… »
Вучић открио ко су могући кандидати за премијера из СНС-а
Нова 12.08.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су могући кандидати за премијера из Српске напредне странке досадашњи градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и актуелна премијерка Ана Брнабић. Вучић је у интервјуу за ТВ… »
Вучић: Док сам жив, нећу у Хрватску на море
Ал Јазеера 12.08.2022
Предсједник Србије каже да у Хрватску није хтио ићи на море, већ у Јасеновац, да покаже поштовање према жртвама у Другом свјетском рату. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је у петак да мора дати све од себе да Србија… »
Вучић: Не замерам градјанима који летују у Хрватској, али ја за живота тамо нећу ићи
ИндексОнлине 12.08.2022
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ништа не замера градјанима који летују на хрватском приморју, али да он “за свог живота” неће летовати у Хрватској. “Они (градјани) који већ летују тамо (у… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 1 сатјош 18 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
НИН пре 18 минутајош 14 повезаних