Povezane vesti

Vučić: Brnabić i Vučević mogući kandidati za mandatara

Politika 12.08.2022
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su aktuelna premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mogući kandidati za mandatara za sastav nove vlade. On je za TV Prva rekao da će… »

Izvanredna vest za vojna lica u Srbiji: Od 1. januara ubedljivo povećanje - na godišnjem nivou čak tri plate više

Srbija danas 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije “Prva tema” na TV Prva. Predsednik Vučić je rekao da što se vojske tiče ima izvanrednu vest za vojna lica. - Pričam o vojnicima, razvodnicima, desetarima, oficirima. Oni će od 1. januara imati… »

Vučić: Povećanje plata pripadnicima Vojske Srbije 25 odsto

RTS 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je povećanje plata za pripadnike Vojske Srbije od 25 odsto, od 1. januara. Što se tiče mandatara za sastav nove Vlade, Vučić je izjavio da su mogući kandidati SNS-a gradonačelnik Novog Sada Miloš… »

Vučić: "Nervoza će biti sve veća od 15. septembra u Evropi"

B92 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o sukobu u Ukrajini i sankcijama Rusiji i naveo da ne želi da se dodvorava stranim ambasadama. "Lagali su mnogi da ću uvesti sankcije Rusiji, da bi dobili glasove. Ja sam dovoljno odgovoran čovek, borio… »

"Niko me neće naterati da Srbija napravi stranu vojnu bazu na svojoj teritoriji"

B92 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je dezinformacije o navodnoj izgradnji ruske vojne baze u Srbiji. "Kažu Putin mene ponižava, i Rusija. A oni u NATO, i imaju i američke i albanske vojnike na svojoj teritoriji kad god to zatreba. To… »

Vučić: Kada nas obaveste da smo na šest meseci do ulaska u EU, usaglašavamo politiku prema Rusiji

RTV 12.08.2022
BEOGRAD - Kada nam budu rekli da nam je ostalo šest meseci do ulaska u EU, mi ćemo u potpunosti usaglasiti našu politiku sa njihovom, jer je naša obaveza da do kraja to učinimo, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić, povodom očekivanja da… »

Vučić: Vojnicima od 1. januara plate veće za 25 odsto

Radio 021 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od 1. januara naredne godine plate vojnim licima biti veće za 25 odsto. "Što se vojske tiče, imam izvanrednu vest za vojna lica, za vojnike, razvodnike, desetare, podoficire, oficire, vojnike po… »

Predsednik Srbije za uvođenje obaveznog vojnog roka

N1 Info 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom navoda o otvaranju ruske vojne baze u Srbiji, da Srbiji nisu potrebne bilo čije vojne baze, kao i da je on lično za uvođenje obaveznog vojnog roka i to kratkog, ali da je to odluka koja zavisi od… »

Vučić: "Vojnim licima dižemo plate za 25%; Ja sam za obavezni vojni rok. I ja sam služio"

B92 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da ima izvanrednu vest za vojna lica. "Oni će od 1. januara imati ubedljivo najveće povećanje u Srbiji. Očekuje ih povećanje plate od čak 25 odsto. To je ogromno povećanje i ogroman skok. Da budem… »

Vučić: Vojnim licima od 1. januara plate veće za 25 odsto

Dnevnik 12.08.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će od 1. januara naredne godine plate vojnim licima biti veće za 25 odsto. Što se vojske tiče, imam izvanrednu vest za vojna lica, za vojnike, razvodnike, desetare, podoficire… »

Od 1. Januara povećanje plata u vojsci: Vučić najavio i kada će porasti penzije

Mondo 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju u emisiji "Prva tema" govorio o povećanju plata za vojnike. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju u emisiji "Prva tema" govorio o povećanju plata za vojnike. U emisiji "Prva tema" na… »

Vesti dana »